Brutaru Transport s-a evidentiat in Romania drept o firma de foarte mare incredere in ceea ce priveste transportul cu animale vii.

Aceasta operatiune deseori se dovedeste a fi dificila, doarece animalele vii au nevoie de conditii de supravietuire foarte bune pe toata durata transportului. Din fericire, clientii care apeleaza la serviciile de transport pentru animale vii oferite de Brutaru

Transport au parte de cele mai performante autotractoare si de custi special amenajate pentru a nu stresa animalul in timpul calatoriei.

Pentru a putea alege cea mai buna varianta trebuie sa respecti anumite sfaturi, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:
-Alege sa lucrezi doar cu oameni experimentati din domeniul transportului de ovine vii. Domeniul transportului de animale este un domeniu foarte complicat, care necesita o atentie sporita, multa rabdare si empatie fata de animale. Doar in acest fel animalele vor fi transportate in cele mai bune conditii. Avand in vedere conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care lucreaza in acest domeniu de activitate este clar ca trebuie sa te orientezi catre alegerea unei firme in cadrul careia lucreaza oameni care au o mare experienta dobandita de-a lungul anilor. Acest detaliu este foarte important si trebuie respectat in momentul in care alegi firma care va transporta ovinele vii din punctul A in punctul B.

Firma transportatoare trebuie sa detina o flota mare. Pentru ca transportul pe care doresti sa il realizezi sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatie, este necesar ca flota firmei de transport sa fie mare. In felul acesta nu vei fi nevoit sa astepti ca un autotractor sa se intoarca din cursa pentru a prelua transportul pe care doresti sa il efectuezi.
-Asculta si de parerile celor care au colaborat cu firma cu care si tu doresti sa colaborezi. Chiar daca nu intotdeauna informatiile venite de la fosti colaboratori sunt adevarate este bine ca si aceste informatii sa fie ascultate pentru a-ti putea face o parere despre modul in care actioneaza firma de transport pe care tocmai doresti sa o angajezi. Alegerea firmei nu trebuie sa fie realizata doar in functie de aceste pareri, insa ele trebuie sa fie ascultate pentru a-ti putea forma o parere cat mai obiectiva despre firma pe care doresti sa o angajezi pentru a transporta ovinele vii.
-Firma aleasa pentru a realiza transportul de ovine vii trebuie sa dispuna de o capacitate de transport mare. In felul acesta firma va putea raspunde afirmativ unui numar cat mai mare de solicitari.

Firma trebuie sa detina toate autorizatiile si acreditarile necesare pentru ca transportul de ovine sa se realizeze in conditii legale. Pentru a preveni aparitia problemelor este necesar sa respecti cu mare strictete acest sfat, chiar si atunci cand lucrurile mai pot fi driblate intr-un fel sau altul.
-Autorizatiile si acreditarile necesare efectuarii transportului de ovine vii nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din portofoliul firmei care efectueaza transportul de ovine vii.

Reglementari de transport:

Doar animalele potrivite pentru transport pot fi indepartate si transportate, si sunt excluse animalele ranite sau care prezinta puncte slabe fiziologice sau patologice, sau o stare particulara.

Regulamentul european aduce detalii despre animale improprii transportului:
Femele la sfarsitul gestatiei sau care tocmai au nascut:
• au nascut in saptamana anterioara transportului;
• gata sa nasca, mai ales daca 90% din perioada de gestatie este atinsa (257 zile de gestatie);
Animale prea tinere:
• nou-nascuti al caror ombilic nu este vindecat;
• viteii cu varsta sub 10 zile (cu exceptia cazului in care transportul este efectuat pe o distanta mai mica de 100 km);
• viteii mai mici de 14 zile (cu exceptia cazului in care sunt insotiti de mama lor in cazul uni transport pe termen lung)

Transportul de bovine vii este unul dintre cele mai dificile tipuri de transport animal, pentru ca bovinele necesita o atentie deosebita si foarte multa rabdare. Cu toate ca este destul de complicat ca aceste animale sa fie transportate. Bovinele vii sunt printre cele mai populare animale care sunt transportate de catre firmele de transport comercial de animale si, implicit de catre Brutaru Transport. Aceasta firma detine atat flota necesara, cat si angajatii necesari pentru a putea oferi cel mai profesionist serviciu de transport bovine vii din tara noastra. Soferii care lucreaza in cadrul acestei firme sunt soferi foarte experimentati, care au sute de mii de kilometri parcursi pana in acest moment, ceea ce face ca transportul de bovine vii sa nu mai fie atat de greu de realizat.

Preusita unui transport de animale este foarte important ca oamenii care se ocupe de tot ceea ce presupune respectivul transport, sa fie oameni dedicati cu adevarat, care stiu ce au de facut pentru ca lucrurile sa functioneze ireprosabil si care fac ceea ce trebuie facut si din placere. Astfel de oameni lucreaza in cadrul companiei Brutaru Transport, motiv pentru care aceasta firma este alegerea pe care trebuie sa o faci ori de cate ori ai nevoie de realizarea unui transport de bovine vii.

Accesand site-ul Livestocktransport, clientii pot organiza transporturi de animale vii, la cel mai inalt standard din Romania. Firma in sine detine foarte multa experienta, deoarece activeaza inca din 1991. Avand o flota de vehicule special dotate pentru transportul de animale si personal instruit pentru a face fata transportului, chiar si pe distante lungi. Brutaru Transport este alegerea naturala atunci cand vine vorba de transport cu animale vii pe distante mari sau distante mici!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *