Acum cateva zile m-a sunat o matusa care locuieste in Galati sa ma roage s-o duc la aeroportul Otopeni peste o saptamana. I-am spus ca nu pot, imi era imposibil sa ma duc din Brasov la Galati si apoi sa merg la Bucuresti la aeroport. Matusa se vaita ca are multe bagaje si ii greu sa mearga cu trenul. I-am promis ca ma voi gandi la o rezolvare.

Am inceput sa caut pe internet transport Galati – Otopeni, ma gandeam ca trebuie sa fie curse Galati aeroport Otopeni. Un amic mi-a sugerat sa ma uit pe site-ul Transfero.ro, ca aceasta agentie de turism face in fiecare zi transfer Galati Otopeni.

L-am ascultat pe amicul meu, am intrat pe Transfero.ro sa despre ce e vorba. Transfero este o agentie ta de turism care i asigura transport in regim turistic din mai multe orase din tara la aeroporturile din Cluj si Otopeni si retur in cele mai bune conditii de siguranta si confort tinand cont de timpul de acceptare al clientului in aeroport sa fie cat mai redus.

Amicul meu mi-a confirmat ca ceea ce scrie pe site e adevarat. El a avut placerea sa mearga cu un microbuz Galati aeroport Otopeni si a fost multumit de transport, parcurgi distanta rapid cu Transfero. Deplasarea din Galati pana la Otopeni dureaza patru ore si este calculata in asa fel sa potriveasca cu programul din aeroport.

Am fost usurata ca am gasit aceasta agentie si am scapat de o obligatie fata de matusa. Am sunat-o fericita ca am o solutie perfecta pentru transportul ei in siguranta din Galati pana la aeroportul Otopeni. I-am spus ca am gasit site unde ii voi rezerva un bilet online, un microbuz Galati Otopeni o va duce la destinatia dorita.

Astazi m-a anuntat sa ma anunte ca a ajuns cu bine la aeroport, deplasarea de la Galati a fost placut si conform planului. Mai avea putin de asteptat si se urca in avion ce o va o aduce in Italia la Roma unde locuieste fata ei si nepotii.

Cu aceasta matusa nu am avut relatii foarte stranse, mereu a fost mai rece cu noi. Ne cauta doar cand are nevoie de ajutor. Cu toate astea o respect si o admir pentru tot ce a realizat in viata ei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *