Certificarea internationala a devenit un must have in domeniul Project Managementului, atat pentru cei care lucreaza deja ca manageri de proiect si vor sa se perfectioneze, cat si pentru cei care hotarasc sa inceapa o cariera in acest domeniu si vor sa porneasca cu dreptul.

Cine ofera certificarile internationale in Project Management

Certificarile PMP sunt oferite de Project Management Institute (PMI), organism care reglementeaza si ofera certificarile internationale in domeniul managementului de proiect.
Examenele sunt organizate periodic, in diferite tari ale lumii, si sunt sustinute sub forma unui test grila cu 200 de intrebari cu un grad ridicat de dificultate, timpul de examinare fiind de 4 ore.

Cum te poti pregati pentru obtinerea certificarii PMP

Avand in vedere gradul ridicat de dificultate al testarii, pregatirea pentru examenul PMP nu este tocmai usoara, fiind nevoie de studiu intens.

Una dintre cele mai bune modalitati de a te asigura ca vei fi suficient de pregatit incat sa-ti asiguri reusita este urmarea unui curs PMP.

Ce curs PMP se recomanda pentru o buna pregatire pentru examen

EDU EUPC, una dintre cele mai mari companii de training din Romania, organizeaza cel mai apreciat curs PMP din Bucuresti si nu numai. Ce anume recomanda acest curs?

In primul rand, cursul PMP de la EDU EUPC este bazat pe cel mai bun manual de pregatire pentru acest examen – un adevarat etalon de documentare teoretica, la nivel international. Este vorba de manualul PMP Exam Prep al Ritei Mulcahy – celebra pentru metodele pe care le-a brevetat in domeniul managementului de proiect, metode folosite in prezent de milioane de oameni din peste 50 de tari ale lumii.

Iar EDU EUPC este singura companie de training din Romania care detine licenta de predare dupa metodologia Ritei Mulcahy, asadar, la cursul organizat de acestia, te poti pregati pentru examen chiar din manualul PMP Exam Prep.

Un alt motiv intemeiat pentru care sa alegi cursul PMP al EDU EUPC consta in garantia oferita in privinta promovarii examenului PMP – de asemenea, un beneficiu pe care nicio alta companie de training din tara nu-l ofera.

Mai precis, EDU EUPC te asigura ca, daca in urma frecventarii acestui curs si a pregatirii oferite de ei, nu obtii certificarea din prima incercare, ei iti vor suporta costurile reexaminarii.

Ce alte beneficii ofera un curs PMP

In afara celor de mai sus, pregatirea pentru examenul PMP prin urmarea unui curs iti poate aduce o multime de alte beneficii. De exemplu, te asiguri ca intelegi materia, nu ca o memorezi, lucru care te va ajuta in practica de zi cu zi.
De asemenea, poti economisi peste jumatate din timpul dedicat studiului in mod individual si, in plus, ai sansa de a sustine o simulare a examenului, lucru care ajuta foarte mult pentru promovarea fara emotii a testarii organizate de PMI.
Mai mult, inscrierea la examen este conditionata de obligativitatea de a detine cel putin 35 de ore de pregatire teoretica in managementul de proiect. Asadar s-ar putea ca inscrierea la un astfel de curs sa se dovedeasca a fi chiar necesara, in cazul in care nu detii, inca, o astfel de pregatire, ci doar experienta practica.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *