Iata ghidul nostru pentru stilul pantofilor de rochie. Pantofii pentru rochii pentru femei sunt o categorie de pantofi care confera mai mult rafinament si eleganta unei tinute. „Incaltaminte rochie” este un termen de moda relativ veche si ar putea fi numit astazi pantofi formali, pantofi de ocazie sau pur si simplu pantofi de petrecere. Desigur, „pantofii de ocazie” sunt deschisi la interpretare, dar, in general, sunt tipuri de incaltaminte care sunt mai glamour decat in fiecare zi, cu mai multa infrumusetare sau cu un toc mai inalt. Diferitele tipuri de pantofi de rochie din care poti alege sunt prezentate mai jos.

Pantofi cu toc. Tocurile sunt o alegere evidenta pentru tinute de seara sau rochii. Exista o mare varietate de stiluri diferite de calcai, consultati ghidul nostru pentru calcai pentru mai multe informatii.

Pantofi de curte. Pantofii de curte sunt un stil clasic care functioneaza bine pentru un eveniment mai formal, cum ar fi o nunta sau pentru o tinuta de afaceri. Incaltamintea de curte are, in general, o linie inferioara superioara, ceea ce inseamna ca linia superioara a pantofului este asezata destul de jos in jos pe picior, au toc inaltime medie si un varf indreptat. de curte au, de obicei, culori clasice precum bej, negru si maro, dar stilurile mai la moda sunt mai disponibile acum.

Pantofi de golf. Broguesele nu sunt doar pentru barbati, iar in ultimii ani au devenit un element important in materie de moda pentru femei. Variantele pentru femei sunt la fel de versatile ca orice incaltaminte plata, dar au avantajul ca arata mai formale decat balerinii. Acestea adauga raritate unei rochii de vara prin adaugarea unui element masculin la ceva feminin si fac o tinuta de birou personalizata sa para slefuita si traditionala. In mod traditional in piele maro sau negru.Cizme pentru femei.

Cizmele pentru femei sunt o alegere practica de-a lungul tuturor anotimpurilor – de la botine functionale la cizme elegante Bari peste glezna intr-o culoare vibranta, exista cizme care sa se potriveasca oricarei ocazii, tinute sau sezonului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *