Aseara am aflat un lucru care m-a mirat foarte mult. O vecina m-a sunat sa ma intrebe daca ii imprumut putin termometrul sa verifice bebelusului ei daca are temperatura sau nu. I se parea ca copilul este prea cald. S-a plans de faptul ca soacra-sa a scapat termometrul pe gresie si l-a spart raspandind mercurul pe jos. Nu mai credeam ca folosesc oamenii asa ceva, mai ales la bebelusi.

Ce fel de termometru ar trebui sa utilizam la bebelusi?

Poate gandesc asa deoarece sunt cadru medical si am mai multe informatii din domeniu. Cand a venit vecina sa-i dau termometrul pentru copil am sfatuit-o sa-si cumpere pentru micut termometrul non contract de la Geratherm.

N-o sa regrete acest lucru pentru ca masurarea temperaturii va deveni o formalitate. Acest instrument digital e facut special pentru nou nascuti. Cu el se poate lua temperatura camerei, temperatura laptelui sau altor alimente cu care se hranesc cei mici. Nici macar nu mai trebuie trezit copilul. Se poate vedea daca are febra sau nu si in timp ce doarme.

Cum sa mai folosesti un aparat care contine mercur in zilele noastre?

Domeniul de activitate al firmei Geratherm

Firma Geratherm e renumita in lume pentru termometrele sale de mare precizie si usor de utilizat.

Ele sunt utilizate si in spitalele din toata lumea.

In tara noastra sunt distribuite de Origo Medical.
Aceste instrumente digitale de la Geratherm au fost concepute in asa fel incat sa te ajute la orice varsta fara sa mai dea batai de cap parintilor sau batranilor.

Ce tipuri de termometre ar fi bine sa folosim?

Pentru copiii mei folosesc termometrul rapid. Cearta pe care o aveam cu mama cand eram mica sa stau cuminte, nemiscata cateva minute pana imi lua temperatura a devenit o amintire urata din copilarie.

Sunt convinsa ca si pentru voi era un moment stresant. Cu acest termometru rapid pentru copii de la Geratherm poti afla daca copilul tau are febra in doar noua secunde. Copiii nu mai sunt stresati sa stea cuminti.

Tin minte ca am fost educati sa nu ne jucam cu termometrul deoarece e periculos si putem sa ne otravim cu mercur. Trebuia sa ai mare grija, sa nu cumva sa se sparga si sa patesti ceva din cauza mercurului toxic.

Eu n-as mai putea sa mai utilizez asa un instrument medical. Pentru persoanele adulte Geratherm a conceput termometrul digital clasic de mare precizie si usor de folosit. In trecut cred ca si pentru cei in varsta sau cei cu probleme de sanatate era un stres luatul temperaturii.

Terbuie sa ne schimbam mentalitatea

Ar trebui sa fim mai constienti ca traim intr-o alta epoca in care tehnologia moderna ne poate face viata mai usoara. Nu cred ca din cauza banilor nu cumparam instrumentele medicale de care avem nevoie. Foarte multi oameni sunt de parere ca ce e vechi, e si bun. Se mai spune ca ceea ce se facea in trecut, se construia cu daruire si cu pricepere. Nu sunt de acord. Si acum se fac tot felul de lucruri care au o importanta deosebita in fiecare domeniu de activitate.

Aceasta mentalitate ne dauneaza foarte mult si uneori aceasta gandire proasta ne pune viata in pericol. Instrumentele medicale sau alte lucruri care sunt depasite de vremurile in care traim ar trebui sa fie scoase din uzul personal, din spitale sau de oriunde unde pot sa puna viata oamenilor in pericol. Daca tot gandim ca lasa ca mai e bun, n-o sa reusim niciodata sa evoluam ca societate sau tara.

Termometrele sunt un exemplu banal. Vremurile s-au schimbat si trebuie sa tinem cont de noua tehnologie care ne pune la indemana instrumente digitale de mare precizie si usor de utilizat care ne face viata mai usoara. Stresul luatului temperaturii dispare cu desavarsire si pericolul otravirii cu mercur devine doar o amintire din copilarie.

Nu uitati ca termometrele de la Geratherm sunt solutia ideala pentru a va verifica temperatura persoanelor dragi. Incepand de la bebelusi, copii, adulti sau cei batrani, aceste instrumente digitale va vor ajuta pe tot parcursul vietii sa aflati daca aveti febra sau nu in cel mai simplu mod cu putinta. Incercati si nu veti regreta. Numai bine tuturor!

Articol scris pentru proba 11 SuperBlog

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *