Ador multe dintre inventiile de la atelierul de flori AtelierFloricel.ro si originalitatea cu care vine in intampinarea dorintelor clientilor!

Am intrat pe site-ul multor florarii de lux, fiindca imi place sa ii surprind pe cei dragi, dar nicaieri nu am gasit posibilitatea organizarii unui Workshop la care invitatele sa priveasca modul in care buchetele sau aranjamentele comandate pentru ele prind viata.

Este o incantare sa privesti pictorii la lucru si sa vezi cum in fata ochilor tai prind contur peisaje si portrete! Feerica va fi si experienta pe care o va avea angajatorul si salariatele sale de Ziua Femeii, daca va organiza la locul de munca un astfel de workshop, iar produsele rezultate sa fie oferite privitoarelor.

In acest mod, femeile ar invata sa pretuiasca mai mult buchetele de flori si aranjamentele florale pe care le primesc, vazand cata munca se afla in spatele fiecaruia.

Sa privim artistii florali la lucru si sa analizam pe viu etapa cu etapa opera finala este un privilegiu aparte pe care il putem oferi invitatilor de la botezul copilului sau nuntasilor.

Va fi un spectacol pe cinste pe care nu il vor uita curand!

Sunt cadouri care produc infinita placere si persoanei care le primeste, dar si celei care le ofera:
-buchetele de flori unicat, realizate in atelierul prezentat mai sus
-terariile inchise sau deschise, facute tot aici
-tablourile vii, din flori sau din muschi/licheni
-aranjamentele din flori in forma de inima sau de animalute
-florile atipice si rare. Aici discutia poate fi dezvoltata. In timp ce eu admir trandafirii albastri, am auzit opinii conform carora aceste flori sunt chinuite (vopsite), in plus nu sunt nici naturale 100%, prin urmare tot o floare obisnuita este mai frumoasa…
-trandafirii criogenati.

Pentru toate aranjamentele/buchetele se depun mari eforturi de realizare, dar terariile conduc detasat fiindca:
-fiecare reprezinta un univers de sine statator. Alaturi de vegetatie apare un scaun, o casuta, o bancuta si cateva mese pentru a arata modul in care omul este omniprezent in mijlocul naturii.
-realizarea unei terarii presupune accesorii si materiale adecvate, cum ar fi: bol de sticla, pamant, vegetatie, pietre minuscule, bucati de lemn

De asemenea nu pot fi puse la punct, fara cunostinte elementare de: arhitectura si biologie si fara abilitati estetice.

Terariile schimba atmosfera in medii oficiale, austere, dagajand energie pozitiva si dragoste de viata. In bolul acela palpita un intreg univers de care omul trebuie sa aiba grija si pe care sa il admire.

Analizand pozele de pe site se poate constata cu usurinta ca unele terarii par gradini perfect ingrijite, in timp ce altele imita parcurile voit salbatice, de care are nevoie omul, cand este asaltat din toate partile de civilizatie.

Bine ingrijita, o terarie tine foarte mult, iar in zilele si noptile de iarna reuseste sa potoleasca dorul de verde al oricarei fiinte.

De ce ne este dor de verde? Fiindca nu putem trai fara vegetatie, fara copaci si frunzele lor, fara firele de iarna, fara plantele de cultura si fara florile de camp.

Terariile fac minuni si pot destepta dragostea de natura in sufletele privitorilor. Privesti universul acela mic, perfect, dar neajutorat, fiindca are nevoie de ingrijire sa supravietuiasca si devii dependent/dependenta de natura si de viata care palpita sub diferite forme in mijlocul ei.

Atelierulfloricel.ro ne invata sa iubim si sa pretuim florile si sa le daruim pe cele mai frumoase persoanelor dragi din viata noastra. Tot de la artistii care isi desfasoara activitatea aici invatam faptul ca niciun eveniment nu trebuie sa aiba loc fara flori.

Prin parfumul, culoarea, frumusetea si delicatetea lor reusesc sa destinda cea mai incordata atmosfera. Florile se impletesc cu viata omului, marcandu-i cele mai importante momente ale vietii, asa cum bradul este omniprezent in ritualuri existentiale.

Cand o mama naste, in semn de recunostinta ca a adus pe lume un “om” i se daruiesc flori. Este greu de precizat daca florile au fost aduse numai pentru mama sau si pentru bebelus. Nu se poate organiza un botez decent, o cununie sau o nunta fara flori si fara sa fim negativisti, flori daruim si celor care pleaca din lumea aceasta.

Nu exista aniversare la care sarbatoritul sa nu primeasca un buchet de flori. De 1 si 8 martie, femeile au bratele pline de flori, cand se incep scolile, elevii se duc cu flori, persoana care primeste un premiu sau o medalei, primeste in acelasi moment si flori.

Florile ne insotesc zambind de-a lungul vietii sa ne masoare bucuriile si realizarile, sa ne intareasca in momentele de cumpana.

O floare frumoasa iti poate alunga norii negri ai gandurilor si te obliga sa ii zambesti, luminandu-ti inima.

Bucurestenii sunt binecuvantati sa aiba in orasul lor un astfel de atelier in care clipa de clipa se naste frumosul. Ii poti trimite iubitei un buchet incantator la birou, poti comanda si darui terarii de vis. Poti avea drept complici artistii care fac din flori opera de arta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *