Aseara am citit un articol interesant despre tensiunea normala la femei. Ma intereseaza acest subiect pentru ca mama mea are hipertensiune. Anul trecut i-a crescut tensiunea brusc. E normal sa ma preocupe aceasta problema. Ca orice copil ce-si iubeste mama, vreau sa stiu totul despre starea sanatatii ei. Eu am o relatie stransa cu parintii mei si ma simt norocoasa pentru acest lucru.

Cu ajutorul acestui articol, am aflat multe informatii utile despre tensiune. Foarte multi oameni isi dau cu parerea despre acest subiect. Aseara am aflat ca o tensiune normala este de 120 cu 80 mmHg, dar aceasta valoare poate varia in functie de mai multi factori, printre care si sexul. Tensiunea normala la femei este diferita fata de cea a barbatilor.

Am aflat ca este recomandabil ca tensiunea trebuie sa fie masurata de mai multe ori si apoi sa se faca media masuratorilor, media acestora este cea mai apropiata de realitate.

Mama si-a luat anul trecut un tensiometru pentru a-si verifica tensiunea in fiecare zi asa cum a sfatuit-o medicul. Dar acest tensiometru nu functioneaza asa cum trebuie. Mereu am spus ca ii iau eu altul mai bun.

Cine mi-a recomandat sa citesc articolul e o persoana priceputa in domeniu care m-a sfatuit sa-i cumpar mamei un tensiometru de pe site-ul Sendo.ro.

Aceste aparate de masurarea tensiunii arteriala au o vechime de 40 de ani pe durata carora inginerii din Japonia au perfectionat durabilitatea tensiometrelor. Calitatea si exactitatea lor sunt verificate in cadrul a sute de ore de testari.

FarmacistIi recomanda Sendo drept singurul tensiometru digital, a carui exactitate este foarte buna.

Cand am aflat ca mama sufera de hipertensiune, m-am speriat foarte tare pentru stiu cat de periculoasa este aceasta boala. Am avut si alte rude care au avut hipertensiune si care au avut mari probleme de sanatate din cauza acestei boli. Multe rude au facut comotii cerebrale sau infarct care a lasat urmari grave, paralizii sau decesuri.

Sper ca mama sa fie bine, sa nu aiba probleme niciodata cu hipertensiunea. E cea mai importanta persoana din viata mea si as avea sa aiba o batranete frumoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *