Nunta este un eveniment foarte special, de aceea, fiecare detaliu important al evenimentului trebuie atent ales. Subiectul de astazi sunt marturiile de nunta sau cadourile pe care mirii le fac invitatilor, in semn de multumire ca au participat la evenimentul lor. Felul in care urmeaza sa iti arati recunostinta este foarte important, deoarece toti cei care au venit la evenimentul vostru vor avea ca amintire marturia de nunta pe care ati oferit-o.

Ca in orice alt domeniu, si in cel al accesoriilor pentru nunta, exista un trend, in functie de care mirii urmeaza sa aleaga modelele de marturii pentru nunta care le plac cel mai mult. Iata cateva dintre sfaturile date de Mandiva, magazinul online de accesorii pentru nunta, in materie de marturii de nunta online la moda.

Marturia de nunta trebuie sa fie originala si practica

In anul 2015, se poarta marturiile pentru nunta pe care invitatii le pot folosi mai apoi. De aceea, ca miri, trebuie sa va ganditi si la utilitatea cadourilor pe care urmeaza sa le oferiti. Nu de alta, dar nu a-ti vrea ca ceea ce oferiti sa fie aruncat sau uitat intr-un sertar. Tocmai din acest considerent, Mandiva va pune la dispozitie marturii de nunta online care sa fie o adevarata bucurie pentru toti invitatii. De aceea, atunci cand urmeaza sa optati pentru modelul final de marturie,luati in considerare caracterul practic al acestuia, dar si felul in care se potriveste cu restul accesoriilor de la nunt.Iata cateva exemple de marturii pentru nunta pe care orice invitat si-ar dori sa le primeasca si cele care se poarta in anul 2015.

Lumanarile sunt printre preferatele tuturor mirilor si cele care sunt recomandate ca marturie de nunta, putand fi folosite si dupa eveniment. La Mandiva, veti gasi suporturi de lumanari confectionate din ceramica si pe care invitatii le vor folosi mult timp dupa nunta.

Marturiile de nunta clasice sunt si vor fi intotdeauna la moda. Ca urmare a modelului original de marturie, inca de la inceputurile ei, cutia de carton colorata, cu bomboane dulci in interior ramane unul dintre modelele de marturii de nunta online de la Mandiva preferate de toti mirii. Pentru nuntile mai nonconformiste, si marturiile trebuie sa fie in acord cu personalitatea si cu tematica petrecerii. De aceea, daca vreti ca darul oferit sa fie atipic, atunci niste dopuri pentru sticla in forme de inima, frunza sau trusele de manichiura urmeaza sa fie o incantare pentru toti invitatii.

Mandiva- locul unde gasesti marturii de nunta online ieftine

Daca vrei sa faci economii la bugetul alocat organizarii nuntii, atunci trebuie sa cumperi accesoriile pentru evenimentul vostru de la Mandiva. Magazinul online are pentru tine numeroase modele de marturii de nunta online, pe care le vei indragi si care vor fi exact pe placul vostru. Fie ca urmeaza sa aveti o nunta atipica sau una in stil clasic, atunci trebuie sa achizitionati niste marturii pentru nunta online ieftine si de calitate. Oferiti-va voua si invitatilor vostri un eveniment de neuitat, cu ajutorul Mandiva!


 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *