In curand va fi ziua mea de nastere. Ieri fratele meu mi-a zis ceva care m-a luat prin surprindere. M-a pus sa caut pe internet pret iphone 7. Mi-a promis ca imi face cadou de ziua mea un telefon iphone 7 plus.

Eu imi doresc de foarte mult timp sa am un telefon Apple, dar nu am reusit sa-mi iau din mai multe motive. Fratele meu stia acest lucru, dar nu m-am asteptat niciodata ca imi face el cadou un telefon iphone 7.

Il cunosc bine, cand imi spune ceva, intotdeauna se tine de promisiune.. Convinsa de asta am inceput sa cat pe internet site-uri care vand telefoane mobile Apple. Mi-am adus aminte ca un prieten si-a luat de curand un telefon iphone 7. L-am sunat sa-l intreb de unde l-a cumparat.

Amicul meu mi-a zis ca a reusit telefonul la un pret foarte bun de pe site-ul http://www.f64.ro. Imediat am intrat pe acest site sa studiez ofertele telefoanelor mobile Apple.

Am observat ca cei de la F64.ro ofera clientilor numeroase servicii utile, precum: consultanta in domeniu, magazin foto-video, Hot Line dedicat, program de fidelitate, cursuri si seminarii foto-video. garantate de retur, consignatie produse SH, livrare rapida prin curier, asigurare echipament foto-video, Live Chat, pick-up si retur gratuit, verificarea coletului etc.

Acum il cred pe prietenul meu ca si-a cumparat telefon iphone 7 la cel mai bun pret pentru ca eu am am mai studiat numeroase alte oferte de pe multesite-uri.

Azi l-am anuntat pe fratele meu ca am gasit un site care vinde telefoane mobile iphone 7 plus la preturi foarte bune..

El m-a pus deja sa-mi comand telefonul mult dorit, ca va plati el coletul cand va sosi acasa.Am fost foarte bucuroasa cand mi-a zis asta, l-am imbratisat si i-am multumit.

Dupa ce am facut comanda pe site, am citit un articol interesant despre cum e privit telefoanele iphone 7 si iphone 7 plus.

Inca nu-mi vine, sa cred ca o sa am un asemenea telefon. Cred ca o sa fiu doar cu el in mana zile bune, asa cum faceam si cu jucariile noi cand eram mica, dormeam si cu ele saptamani intregi.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *