Tata si-a luat anvelope noi pentru bicicleta lui

05 oct., 2015

Nu-mi vine sa cred ca in curand va veni iarna iar. Imediat vin sarbatorile. Sper din tot sufletul sa fie o iarna mai frumoasa ca cea de anul trecut, sa fie mai multa zapada.
Acum cativa ani tata si-a cumparat o bicicleta noua foarte frumoasa. Asta a fost visul lui de o viata. Toata viata a mers la serviciu si peste tot in oras doar cu bicicleta. Cand eram mica ne plimbam impreuna cu bicicletele. Multi ani eu, fratele si tata ne-am plimbat prin tot judetul Brasov. Am amintiri foarte frumoase din acea perioada. Mamei nu i-a placut sa mearga cu bicicleta, e o fire mai comoda, prefera masina.

Ieri tata m-a rugat sa caut pe internet un site cu anvelope de biciclete de calitate. El doreste sa echipeze pe comoara sa, adica pe bicicleta cu anvelope noi pentru a se plimba cu ea fara nicio grija. Tata e o persoana caruia ii place sa faca totul ca la carte, niciodata nu merge pe risc. Anvelopele de pe bicicleta sunt deja uzate si oricand poate sa faca pana.

Un amic m-a sfatuit sa intru pe site-ul Hypersport.ro, sa vad daca imi place ce oferte gasesc.Cand am intrat pe site am observat ca are o multime de oferte cu anvelope de biciclete la preturi foarte bune . L-am chemat si pe tata sa se uite si sa aleaga ceea ce vrea sa cumpere.

Cand a sosit comanda acasa, tata a stat afara pana seara, a montat pe bicicleta anvelopele si apoi a intrat in vorba cu un vecin, i-a povestit ca si-a innoit comoara cu ajutorul site-ului www.hypersport.ro. Tata a fost toata viata lui pasionat de ciclism.

Ma bucur ca si-a indeplinit visul de a avea o bicicleta moderna. Sunt foarte fericita cand ii vad pe parintii mei ca se bucura de viata.

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply