Nu-mi vine sa cred ca in curand va veni iarna iar. Imediat vin sarbatorile. Sper din tot sufletul sa fie o iarna mai frumoasa ca cea de anul trecut, sa fie mai multa zapada.
Acum cativa ani tata si-a cumparat o bicicleta noua foarte frumoasa. Asta a fost visul lui de o viata. Toata viata a mers la serviciu si peste tot in oras doar cu bicicleta. Cand eram mica ne plimbam impreuna cu bicicletele. Multi ani eu, fratele si tata ne-am plimbat prin tot judetul Brasov. Am amintiri foarte frumoase din acea perioada. Mamei nu i-a placut sa mearga cu bicicleta, e o fire mai comoda, prefera masina.

Ieri tata m-a rugat sa caut pe internet un site cu anvelope de biciclete de calitate. El doreste sa echipeze pe comoara sa, adica pe bicicleta cu anvelope noi pentru a se plimba cu ea fara nicio grija. Tata e o persoana caruia ii place sa faca totul ca la carte, niciodata nu merge pe risc. Anvelopele de pe bicicleta sunt deja uzate si oricand poate sa faca pana.

Un amic m-a sfatuit sa intru pe site-ul Hypersport.ro, sa vad daca imi place ce oferte gasesc.Cand am intrat pe site am observat ca are o multime de oferte cu anvelope de biciclete la preturi foarte bune . L-am chemat si pe tata sa se uite si sa aleaga ceea ce vrea sa cumpere.

Cand a sosit comanda acasa, tata a stat afara pana seara, a montat pe bicicleta anvelopele si apoi a intrat in vorba cu un vecin, i-a povestit ca si-a innoit comoara cu ajutorul site-ului www.hypersport.ro. Tata a fost toata viata lui pasionat de ciclism.

Ma bucur ca si-a indeplinit visul de a avea o bicicleta moderna. Sunt foarte fericita cand ii vad pe parintii mei ca se bucura de viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *