In curand prietena mea cea mai buna va naste o fetita. In ultima vreme am ajutat-o sa-si cumpere tot ceea ce ii trebuie pentru bebelus si pentru ea ca mamica.

Chiar ieri am dat comanda de sutiene alaptare Mama Boutique. Prietena mea nu avea inca sutien de alaptare, isi dorea sutien de alaptare de bumbac si nu i-a placut ce vazuse pana acum cateva zile cand i-am aratat site-ul www.mamaboutique.ro.

Am aflat de acest site de la o colega de serviciu care are si ea sora insarcinata aproape de termen si avea nevoie de sutien alaptat. Colega de serviciu ne-a povestit cum arata un sutien pentru alaptat, nu mai vazuse asa ceva pana nu si-a luat sora ei.

Imediat m-am gandit la amica mea, ca ii trebuie si ei sutien de alaptat de bumbac. Am intrebat-o pe colega de serviciu daca stie de unde si-a luat sora ei sutien de alaptat ieftin de calitate. Asa am aflat de Mama Boutique.

Mama Boutique este un magazin online cu haine pentru gravide care ofera clientilor solutii incredibil de practice pe durata celor 9 luni si la inceput de drum in rolul de mamica.
Peste 90 % dintre articolele vestimentare de pe acest site pot fi purtate si in perioada de dupa nastere.

Urmarind colectiile de pe site, orice femeie poate gasi lucruri potrivite pentru orice tip de actiune din zi si seara conform bugetului sau.

Mama Boutique are si un blog unde femeile gravide pot afla informatii despre locurile unde poti face sport, dans, yoga, cursuri despre primele luni cu copilul, despre cat de este respiratia in sarcina sau chiar unde sa bea un ceai bun si sa agita o discutie placuta cu alte persoane.

Tot pe acest blog am citit un articol interesant unde se vorbeste despre faptul ca alaptatul poate fi o misiune usor de indeplinit daca stii sa-ti cumperi ceea ce iti trebuie.

Sunt de parere ca sutienul de alaptare e foarte util pentru o mamica care are de hranit un bebelus, dar trebuie neaparat sa fie de calitate, adica de bumbac pentru sa fie confortabil pentru tanara mamica. Ma bucur ca prietena mea si-a gasit sutien pentru alaptare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *