4ed88fa4e25862d568c10cfef95296fd-300x198
Pentru oamenii care sunt in cautarea atingerii adevaratului potential spiritual pe care-l poseda, este necesar ca sa amintim faptul ca detoxifierea glande pineale reprezinta un pas urias in atingerea acelui potentital. Functia glandei se poate consolida prin detoxifiere si o nutritie corespunzatoare. Cercetarile demonstreaza faptul  ca, in cazul multor persoane, datorita alimentatiei pline de pesticide si toxinelor din apa potabila, in acest caz facem referire la fluor in mod special, functiile glandei pineale si ale intregului nostru organism devin din ce in ce mai inhibate. Toxinele, poluarea, pesticidele si in special fluorul din apa potabila au condus la calcifierea glandei pineale. Procesul de decalcifiere al glandei pineale este un pas esential in cazul in care dorim sa exploatam pe deplin toate capacitatile noastre spirituale.

Iata o lista de opt suplimente, potrivit celor de la wakingtimes, care detin proprietatea de a stimula functiile glandei pineale,  de a va sprijini in procesul de decalcifiere si de a va ajuta in calatoria dumneavoastra de dezvoltarea spirituala. Majoritatea dintre urmatoarele suplimente ofera aceleasi beneficii, asa ca, ramane la aprecierea dumneavoastra sa optati pentru combinatia care vi se potriveste.

Boraxul este unul dintre suplimentele care poate fi utilizat pentru eliminarea fluorului din organismul uman este mineralul Borax. Acesta se gaseste in stare naturala in sfecla, care poate fi consumata fiarta sau cruda. Boraxul este disponibil si sub forma de suplimente. Deasemenea, este prezent si in alte alimente, precum prunele uscate.

Suplimentul denumit “Activator X”, un detoxifiant descoperit de Weston Prince, care combina vitaminele K1 si K2, reprezinta o solutie eficienta. Acest supliment permite organismului sa elimine calciul din diferite locatii ale corpului, precum glanda pineala si artere. Spre deosebire de iod care elimina calciul in exces, acest supliment plaseaza excesul de calciu in zonele care au cea mai mare nevoie de acest mineral, in oase si in dinti. Se recomanda ca suplimentele “Activator X” sa fie luate impreuna cu vitamina A si D3. Un produs natural care contine vitamina K este brocolli.

Iodul este un alt supliment important. Majoritatea dintre noi suntem expusi la fluorura de sodiu zilnic, acest element fiind prezent in apa de la robinet si in pasta de dinti. Datorita acestei expuneri constante, glanda noastra pineala este calcifiata. Majoritatea plantelor si in special algele marine contin in mod natural iod. Consumul acestor plante ajuta organismul sa elimine fluorul in exces prin urina. Din pacate, acest mineral vital lipseste din dieta noastra de zi cu zi, cu toate ca organismul nostru are nevoie de iod. Pentru a evita deficitul de calciu atunci cand se iau suplimente de iod, se recomanda o dieta care include mai multe alimente organice, precum varza, brocoli, migdale, portocale, seminte de in, seminte de susan, marar, cimbru si alte ierburi uscate.

Otet natural de mere este un detoxifiant natural, otetul de mere ajuta organismul in procesul de decalcifiere al glandei pineale. Atunci cand este folosit ca supliment nutritiv, sustine sanatatea sistemului digestiv si sustine detoxifierea organismului.

Alimente bogate in clorofila sunt suplimente nutritive precum spirulina, chlorella, algele verzi si albastre sunt doar cateva exemple de super-alimente foarte bogate in clorofila. Acestea ajuta in procesul de decalcifiere al glandei pineale datorita proprietatilor de detoxifiere puternice pe care le poseda.

Ciocolata, cacao brut, in cea mai pura forma ajuta la detoxifierea glandei pineale datorita continutului bogat de antioxidanti pe care acesta-i contine.

Uleiul de Oregano si extractul de Neem sunt doua instrumente foarte eficiente care te pot ajuta in procesul de purificare, eliminand calciul in exces din zona glandei pineale. Uleiul de Neem a fost folosit in India de mii de ani. In occident, consumul uleiului de Oregano a devenit o modalitate holistica de purificare si de intarire a sistemului imunitar. Pe termen lung, ambele suplimente vor actiona impotriva calciului creat de nano-bacterii.

Melatonina este un hormon produs de glanda pineala, un hormon care este raspunzator de ritmul cicardian. Melatonina este asociata cu relaxarea si cu vizualizarea, fiind adesea folosit ca supliment de catre persoanele care sufera de insomnie. Atunci cand cumparati melatonina asigurati-va ca produsul este pe baza de plante.

Sursa: http://www.e-dimineata.ro

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *