De ceva timp sunt invadata de numeroase mesaje de la o persoana care se recomanda ca ar fi consilierul candidatului SuperBlog. Tot insista sa-i dau votul meu de incredere. Pe toate retelele de socializare  imi apare zilnic acest slogan pe langa tot felul de alte materiale:.

votati-300x256

“ VOTATI SUPERBLOG!!! E CEL MAI BUN CANDIDAT DIN TARA!  DACA AVETI VREO INDOIALA, CONVINGETI-VA! “

Alaturi de acest slogan in fiecare zi imi apare versuri de acest tip:

Frunza verde siminoc

Astazi am intrat pe SuperBlog,

Ca sa pot sa-mi scriu parerea

Dragostea si placerea.

Despre oameni, despre firme

Cum o sa mai fie maine.

Ca de cand sunt bloggerita

Si particip la concurs,

Ma documentez intruna

Ca sa fiu eu mereu prima.

 

Astazi e ziua cea mare,

SuperBlog e in sarbatoare.

Toti bloggerii din concurs

Asteapta azi un raspuns.

De e bine, de e rau,

Stiu ca tot ce am scris eu,

Altii vor citi cu drag,

Despre toti si despre toate

Din articolele date.

SuperBlog mereu in frunte

Cu informatii foarte multe.

 

SuperBlog e cel mai tare

Ca ne pune la incercare,

Cunostintele acumulate

Si cele mai diversificate.

Cu articole de tot felul,

Sa te imbraci, sa te ingrijesti,

Fara sa te obosesti.

 

Toate firmele participante,

Sa aiba belsug si sanatate,

Sa le mearga toate struna,

Sa ne fie noua bine.

 

Pe langa versuri imi trimite si filmulete de acest tip in care se poate vedea participantii la competitia SuperBlog de a lungul anilor, unii castigatori care impreuna cu sponsorii, partenerii media si organizatorii  formeaza o echipa puternica, unita, greu de doborat de cineva. E o familie numeroasa care se iubesc, se ajuta reciproc si se bucura de realizarile pe care le reuseste fiecare membru in parte.

Eu nu ma las usor convinsa de oameni, persoanele care vor sa obtina ceva anume  de la mine trebuie sa-mi prezinte argumente solide pentru a-l baga in seama.

Trebuie sa recunosc ca aceasta persoana care se da drept consilierul candidatului SuperBlog si-a facut foarte bine temele. La orice intrebare are cel mai bun raspuns. Zilele trecute l-am pus sa-mi zica trei motive serioase pentru a primi votul meu. Atunci mi-a scris asa: ” V-ati uitat ce parteneri media are SuperBlog? Daca nu, va spun acum: Best Web Image (Creadiv) – www.bestwebimage.ro, Comunicate de presa– www.comunicatedepresa.ro, revista Connect – www.connect.ro, Mujer – www.mujer.ro,, Orizonturi Literare – www.orizonturiliterare.ro, revista PHOTO Magazine – www.photomagazine.ro, PRwave – www.prwave.ro, RadioLynx – www.RadioLynx.ro, toateBlogurile – www.toateblogurile.ro, TVR2 – www.tvr.ro,  www.121.ro – comunitatea femeilor senzationale.  Credeti ca daca SuperBlog nu ar fi cel mai bun, ar avea atatia parteneri media de renume? Daca o sa va ganditi bine, o sa-mi dati imediat dreptate.

Daca o sa doriti sa cititi despre castigatorii competitiei SuperBlog o sa observati ca viata acestor persoane s-a schimbat  complet de cand au fost declarati cei mai buni Superbloggeri. Acum sunt parteneri bloggeri al concursului. Va enumar doar cateva nume: Robintel.ro – Robin Molnar, locul I în SuperBlog 2011, SexulSlab.info – Dana Lalici, locul I în SuperBlog 2013, TehnoCultura.ro – Manuel Cheta, locul I în SuperBlog 2010, Tulips & Sparkles – Bianca Bîzîiac, locul I în Spring SuperBlog 2014

Ultimul motiv sunt sponsorii care iau parte la SuperBlog. Daca va uitati atent la ce va trimit, o sa vedeti ca sunt firme renumite in tara de care toata lumea a auzit. Nu cred ca ar accepta sa participe la concurs cineva in calitate de sponsor daca SuperBlog nu ar fi cel mai bun. Asa ca ganditi-va bine pana luati o decizie finala, daca SuperBlog merita votul dv sau nu. “

Acest mesaj de la domnul consilier m-a pus pe ganduri. Va marturisesc ca am inceput sa analizez mai bine  ceea ce inseamna SuperBlog si am tras concluzia ca merita votul meu. Numai cine nu stie ce e un concurs de bloggeri poate sa afirme altceva. E competitia care te face sa-ti depasesti limitele, sa te cunosti mai bine. Te invata sa apreciezi  mai mult oamenii si sa-ti doresti mai mult de la viata.

Articol scris pentru SupetBlog 2014

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *