Exista diverse pareri in cea ce priveste existenta prietenilor adevarati sau ce ar putea inseamna un prieten adevarat. Parerea mea este ca oricine poate avea un prieten adevarat. Noi am trebui sa-l cautam doar prin toate mijoacele posibile. Eu nu cred ca nu exista in comunitatea in care traim o persoana in care sa putem avea incredere deplina, cu care sa putem comunica fara ihibitii, complexe, despre cea ce gandim, despre cea ce simtim sau cea ce nu putem comunica cu parintii. Dar si prietenul sa-ti intoarca cu aceeasi moneda cea ce faci tu, adica sa aibe si el aceeasi incredere in tine, sa comunice la fel si el cum faci tu. Pentru mine asta inseamna o prietenie adevarata. Si aceasta prietenie trebuie bazata pe sinceritate.
Unii oameni au gasit aceasta prietenie, altii nu. Exista si oameni care nu cred intr-un prieten adevarat sau nu stiu ce inseamna prieten adevarat. De foarte multe ori se intampla sa te basezi pe unii oameni care sunt prefacuti, profita de tine, sunt cu doua fete, te conduce pe o cale rea in viata, se mai intampla ca unii prieteni sa te priveasca cu superiotate sau cu inferioritate sau sa te priveasca cu compasiune. Dupa parerea mea, cine face aceste lucruri nu trebuie sa fie considerat prieten.
In viziunea mea un prieten adevarat este acea persoana care poti avea in comun cu ea mai multe pasiuni, conceptii de viata apropiate, acea persoana care iti inspira o siguranta, o protectie, o liniste sufleteasca. Un prieten adevarat este acela care te asculta cand simti nevoia sa te racoresti la orice ora din zi si noapte, te ajuta cu tot ce e posibil cand ai vreun necaz indiferent daca e provenit dintr-o prostie sau nu. Dupa mine, prietenul adevarat nu are dreptul sa te judece indiferent de cea ce faci, el trebuie sa te ajute sa te indrepti spre o cale mai buna in viata, el trebuie sa-ti spuna cea ce gresesti si cea ce faci bine.
Niciodata n-ar trebui sa ne supere critica prietenului, ar trebui sa ne bucuram ca avem pe cineva care ii pasa de noi indiferent de cea ce facem.
Cred ca toata lumea stie chestia cu fratii de sange cand se taie si se atinge sangele persoanelor si se spune frati pana la moarte, imi place acest obicei, dupa acest principiu ar trebui sa se construiasca o prietenie adevarata. Dupa mine, un prieteni adevarat, ar trebui sa fie in stare sa-si dea si viata pentru prietenul lui. Oare cati dintre noi am fi in stare de asa ceva sau prietenii nostrii?
In societatea in care traim azi, in care fiecare e pentru el, e greu sa ai asemanea prieteni, dar nu imposibil. Niciodata sa nu renuntam sa cautam oameni cu care sa putem comunica in voie fara rusine. Toti oamenii au nevoie de prieteni adevarati, fara ei viata noastra ar fi mult mai urata.

Acum cateva zile o prietena m-a rugat s-o ajut sa gaseasca o cresa buna pentru fiul sau. Aceasta amica nu are o viata prea usoara, nu are posibilitatea sa-si creasca copilul cu o bona si cum ea trebuie sa lucreze s-a gandit pe micutul ei la o cresa. . O colega de serviciu i-a dat ideea sa caute pe internet lista creselor din Bucuresti. Dar prietena mea nu are internet acasa. Din aceasta cauza m-a rugat pe mine s-o ajut sa faca rost de de lista creselor

Eu nu prea stiam informatii despre existenta de site-uri cu ce ofera oamenilor posibilitatea sa afle locatile creselor din Bucuresti, dar i-am promis prietenei mele ca ma voi documenta si o sa-i dau cea mai buna solutie.

Asa am aflat ca portalul Ambio.ro in care sunt listate gradinite si crese din Bucuresti si Ilfov cu informatii complete. In Bucuresti, oferta creselor este in continua crestere ca urmare a aparitiei creselor particulare.
Ambio ofera posibilitatea parintilor cea mai completa lista de crese din Bucuresti. Dar cel mai bun lucru care il face acest portal este ca a gasit o modalitate simpla si placuta de a compara ofertele creselor si de a alege cea mai buna varianta pentru parintii nehotarati inca unde sa-si duca copilul.
Avand lista creselor din Bucuresti atat cele de stat cat si cele particulare, e mult mai usor sai ai privire de ansamblu corecta si completa asupra ofertei de servicii anteprescolare din Bucuresti.

Va sfatuiesc daca sunteti in situatia prietenei mele, sa nu ezitati sa intrati pe portalul Ambio. Va garantez ca o sa gasiti cu siguranta cea mai buna optiune. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati sectiunea Crese Bucuresti.

Prietena mea m-a rugat si sa aleg 2-3 crese bune din zona unde sta ea. Am gasit cred eu doua crese foarte bune pentru fiul amicei mele. Am avut emotii mari cand i-am aratat rezultatul cautarilor mele ,sa vad daca ii place. A fost tare bucuroasa, imi multumeste in fiecare zi pentru ce am facut pentru ea. SI eu ma bucur ca am putut s-o fac fericita pe prietena mea.

1150982_851929454854572_8703380688245839196_n-6933477357ad4f6c71f04630f8c5e488_200_130

gradinita_qe1-cc16c07c0264ec402052405d0083d028_200_130

Amica mea deja l-a inscris pe micutul ei la o cresa gasita de mine. Sper sa fie o alegere buna. Ana isi doreste mult ca fiul ei sa aiba tot ce ii trebuie pentru a primi cea mai buna educatie,

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *