Suc de iarba de grau, un super medicament natural

03 nov., 2013

11_9_art_Wheatgrass_Glass_web1

Sucul din iarba de grau a devenit rapid cunoscut drept o bautura cu puteri miraculoase de vindecare asupra unor oameni aflati in faze terminale ale unor boli dureroase. In urma unor analize, s-a constatat ca iarba de grau contine atat de multi nutrienti incat am putea sa ne hranim doar cu sucul extras din iarba de grau timp de mai multe saptamani sau chiar luni de zile, fara sa avem vreo carenta in organism.

Alaturi de o alimentatie raw-vegana, sucul din iarba de grau faciliteaza eliminarea din organism a grasimilor in exces, a reziduurilor si a toxinelor din organele digestive. Este cel mai puternic detoxifiant pentru ficat si totodata un excelent alcalinizant, impiedicand celulele bolnave sa se dezvolte. Datorita continutului bogat in clorofila si enzime, sucul din iarba de grau protejeaza impotriva factorilor cancerigeni, curata ficatul, intareste celulele si vasele de sange si chiar neutralizeaza substante toxice (cadmiul, mercurul, clorul sau nicotina) si factorii poluanti.

Puternic detoxifiant si adjuvant in regenerarea organismului, sucul din iarba de grau este o sursa excelenta de acid folic, B12, cupru, fier, proteine si potasiu, magneziu, calciu, Vitamina C, Vitamina A, un complex de vitamine B, Vitamina E, intr-o forma extrem de usor de absorbit in organism.

Supranumit “esenta soarelui” sau “sange verde”, sucul din iarba de grau este echivalentul unei transfuzii complete de sange, continand 20 de aminoacizi, sute de enzime diferite, 92 de tipuri de minerale, 110 vitamine si alti nutrienti importanti care se gasesc numai in sol. Aproximativ 70% din continutul sau este clorofila pura ce musteste de viata si sanatate.

La Rawdia promovam beneficiile incredibile ale acestei bauturi miraculoase cu o oferta speciala: doar 5 RON pentru un shot concentrat de 40 ml de suc din iarba de grau. Este recomandat ca sucul sa se bea pe stomacul gol sau cu 20-30 de minute inainte de masa. Folosim seminte organice de grau spelta, una dintre cele mai vechi cereale din lume,  stramosul graului comun.

Sucul din iarba de grau se consuma intotdeauna in cel mai scurt timp de la extractie (maxim 5-10 minute), deoarece clorofila prezenta din abundenta in suc isi pierde dramatic din proprietati prin expunerea la surse de lumina si aer. La aproximativ 5 minute dupa ingerare, elixirul incepe sa isi faca simtite efectele in plan fizic, mental si psihic.

Iti poti prepara acasa aceasta bautura-minune din 50 grame de iarba de grau pentru a obtine 50 mililitri de suc proaspat si sanatos. Este recomandat ca un shot sa nu depaseasca aceasta cantitate, iar doza zilnica de 3 shoturi sa se rezume la maxim 150 mililitri. Pentru a extrage sucul, vei avea nevoie de un storcator manual sau electric, de iarba de grau proaspata si poate chiar de niste sfaturi. Te asteptam la Rawdia si iti vom oferi cu mare bucurie toate aceste lucruri minunate.

Sursa: http://www.rawdia.ro

Ramona Lengyel

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply