download (4)

Un studiu socant publicat recent intr-o prestigioasa revista medicala a gasit o legatura statistica directa intre numarul dozelor de vaccin administrate si rata de mortalitate infantila in lumea dezvoltata. Studiul sugereaza ca numarul de inoculari impus fortat de autoritatile medicale asupra copiilor are, de fapt, un impact negativ asupra sanatatii. Acest numar de doze de vaccin este in crestere – in special in Statele Unite, care administreaza cele mai multe vaccinuri si au, totodata, cel mai mare numar de decese infantile.

Studiul, intitulat “Regresia ratei mortalitatii infantile la numarul de doze de vaccinuri obligatorii: exista o toxicitate biochimica sau sinergica?” („Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity?”), a fost condus de Neil Z. Miller si Gary S. Goldman si a fost publicat in revista de prestigiu „Toxicologie Umana si Experimentala” (Human and Experimental Toxicology Journal), care este indexata in Biblioteca Nationala de Medicina.

Miller, un jurnalist in cercetarea medicala si directorul Institutului Global „Vaccinare? Mai gandeste-te!” (Thinktwice Global Vaccine Institute), a studiat pericolele vaccinurilor timp de 25 de ani.

Studiul afirma ca “analiza regresiei lineare asupra mediei neponderate privind rata mortalitatii infantile a demonstrat ca exista o corelatie statistica semnificativ ridicata intre numarul de doze de vaccin si rata mortalitatii infantile”. Concluzia autorilor este ca acest rezultat impune initierea unor investigatii aprofundate asupra numarului dozelor de vaccin, a toxicitatii biochimice sau sinergice, si ratei mortalitatii infantile.

Coloana din stanga a tabelului alaturat prezinta tarile cu cele mai mici rate ale mortalitatii infantile la inceputul listei, in timp ce coloana din partea dreapta contine tarile cu cele mai putine vaccinuri in topul listei. Se poate observa cat de asemanatoare sunt cele doua liste; 7 dintre cele mai dezvoltate 10 tari cu cele mai mici rate ale mortalitatii infantile apar si in topul primelor 10 tari ce administreaza cele mai putine vaccinuri.

Se observa, in plus, in acest tabel, ca cele 2 tari civilizate care vaccineaza cel mai putin copiii (Japonia si Suedia) sunt, de asemenea, in partea de sus a coloanei cu cele mai mici rate ale mortalitatii infantile, in timp ce Statele Unite se afla la polul opus: cu cele mai multe vaccinuri administrate la copii (26 inainte de implinirea varstei de un an), sunt si pe primul loc la mortalitatea infantila (6.22 decese la 1000 nascuti vii). Se observa, de asemenea, ca SUA sunt inaintea Cubei sau Sloveniei la mortalitatea infantila, desi cheltuiesc mult mai mult pe ingrijirea medicala, comparativ cu aceste doua tari.

Studiul ilustreaza cu claritate faptul ca tarile dezvoltate ce administreaza mai putine vaccinuri au rate ale mortalitatii infantile mai mici, si sugereaza o legatura statistica directa intre decesele infantile si efectele secundare ale vaccinarii.

Corelatia dintre numarul mai mare de vaccinuri si mortalitatea infantila ia o intorsatura sinistra in contextul declaratiilor facute de Bill Gates la conferinta TED din februarie 2010. Acesta, un infocat sustinator al programelor de vaccinare, a afirmat deschis ca vaccinurile trebuie folosite pentru a micsora populatia globului, pentru a reduce emisiile de CO2 [1].

Gates este un eugenist convins, dedicat cauzei de scadere a populatiei lumii in numele combaterii incalzirii globale. Este astfel foarte ingrijorator faptul ca Fundatia Bill si Melinda Gates [2] sponsorizeaza productia si distribuirea de vaccinuri catre lumea a treia.

Deplangand faptul ca populatia globala se indreapta spre 9 miliarde, Gates a spus: “daca facem o treaba buna cu noile vaccinuri, servicii medicale si de sanatate reproductiva, cred ca am putea scadea acest numar cu 10-15%.”

Gates si-a continuat demersul in iulie 2010 la Festivalul Ideilor din Aspen (Colorado), sustinand ca pacientii in varsta care beneficiaza de tratamente costisitoare ar trebui lasati sa moara, iar banii respectivi sa fie cheltuiti in alt mod [3].

In calitatea sa de unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, Gates se intalneste adesea in secret cu alti miliardari, pentru a discuta modalitati de reducere a populatiei planetei. Ultima astfel de intalnire a avut loc pe 5 mai 2009, la casa lui Paul Nurse, un biochimist care a luat premiul Nobel si este presedintele Universitatii Rockefeller din Manhattan. La intalnire au mai participat David Rockefeller Jr, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner si Oprah Winfrey [4].

Parintii din lumea intreaga devin din ce in ce mai educati in privinta riscurilor pe care le aduce numarul aflat in crestere de vaccinuri, administrate „obligatoriu” copiilor. Un sondaj Rasmussen [5] efectuat in America in luna august anul trecut a relevat ca 52% din americani sunt ingrijorati de siguranta vaccinurilor.

Efectele adverse ale vaccinurilor, mergand de la handicap pana la deces, sunt din ce in ce mai frecvente si mai evidente, in ciuda eforturilor industriei farmaceutice de a acoperi statisticile medicale [6]. Creste astfel, in lumea intreaga, si numarul celor care se opun vaccinarii, intrucat au inteles ca vaccinarile sunt legate mai degraba de profitul farmaceutic decat de protejarea sanatatii oamenilor.

Dr. Mirela Wagner

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *