Orice intreprinzator particular care porneste de le zero isi doreste, asa cum e si firesc, ca afacerea lui sa se dezvolte cat mai repede si mai armonios, sa nu ramana in „zona mestesugareasca” (asa cum sunt inca multe in mediul rural, in special in agricultura), sa evolueze cat mai repede de la stadiul de PFA la cel de SRL, pentru a putea atrage clienti cat mai seriosi si cat mai multi. De asemenea, va trebui neaparat sa-si faca un plan de afaceri. Si, nu in ultimul rand, unul de investitii!

Fie ca afacerea sa are ca obiect productia, comertul sau serviciile, un astfel de om de afaceri are nevoie de spatii de depozitare. Asta nu inseamna doar magazii, ci si rafturi!

Aceste „piese de mobilier”, a caror importanta este adesea subestimata, permit „cucerirea spatiului” pe verticala si deci folosirea cu maxima eficienta a acestuia. Mai ales in depozitele mici, este nevoie de un sistem de stocare cat mai „inteligent” cu putiinta: pentru ca produsele fragile sa nu se deterioreze, marfa trebuie asezata pe rafturi specializate, iar verticala trebuie folosita la maximum. Sa nu uitan ca (din fericire) chiriile inca se platesc in functie de suprafata, nu de volum.

Epoca productiei manufacturiere si mestesugaresti, a improvizatiilor (care nu prea mai au cautare nici macar in debaralele de apartament si pe balcoane) a trecut demult – este mai simplu si mai eficient sa va adresati unor experti in sisteme de depozitare.

Cea mai buna alegere in acest sens o constituie www.storeexpert.ro, o companie cu peste opt ani de experienta in domeniu, al carei sediu central se afla in Bucuresti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4, care va poate oferi nu numai cele mai bune solutii din punct de vedere al calitatii, ci si cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

Specialistii acestei companii ofera o gama larga de servicii, de la proiectare si executie pana la transportul si montarea rafturilor si a altor sisteme de depozitare in orice locatie.

Store Expert va ofera o gama variata de rafturi metalice, proiectate pentru a se potrivi cat mai multor tipuri de afaceri si chiar pentru uz casnic, care se potrivesc multor tipuri de configuratie a spatiului disponibil si, nu in ultimul rand, consiliere pentru alegerea solutiei optime pentru scopul, spatiul de care dispuneti si bugetul dumneavoastra.

La Store Expert puteti gasi orice, incepand cu rafturi pentru camerele copiilor, pentru bucatarii si debarale de apartament si terminand cu de sisteme depozitare proiectate pentru agenti economici, oricare ar fi anvergura si cifra de afaceri a acestora: rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope, platforme de depozitare, dirive-in-uri etc. De asemenea, Store expert va poate ghida in alegerea celor mai potrivite utilaje pentru manipularea marfurilor : transpalete manuale sau mecanice, motostivuitoare cu propulsie electrica sau diesel, generatoare de curent si multe altele.

Produsele Store Expert se remarca nu numai prin ergonomie, ci si printr-un design deosebit, aspect foarte important in cazul rafturilor de magazin (care sunt concepute in functie de produsele prezentate) cat si in cazul rafturilor de uz casnic.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *