Astazi vreau sa va povestesc despre o boala numita stomatita. Ea este de doua feluri: stomatita aftoasa si herpetica.
Stomatita aftoasa poate aparea din cauza unei igienei deficitara a gurii, unele medicamente, stresul, unele bacterii si virusuri, precum si unele boli autoimune.

Stomatita herpetica apare din cauza unui virus. Ea se poate activa in conditii de stres, pe fondul scaderii imunitatii sau cand apar schimbari hormonale.

Daca cineva sufera stomatita aftoasa inseamna ca are leziuni dureroase in interiorul gurii pe limba, pe interiorul obrajilor si al buzelor, respiratie urat mirositoare, salivatie abundenta, gingii umflate si rosii, unele schimbari hormonale, precum si un somn insuficient.

La stomatita herpetica simptomele sunt cam la fel, doar ca in acest caz isi mai face aparitia febra, cat si senzatia de arsura pe limba.

Stiu toate astea pentru ca am suferit eu de asa ceva si am vrut sa aflu totul despre stomatita. Pe mine doctorul de familie m-a trimis la dentist sa-mi dea tratament pentru stomatita.

 

O prietena m-a sfatuit sa merg la o clinica pentru acesti dentisti imi va face cel mai bun tratament stomatita si n-o sa mai am niciodata probleme de acest fel. Mama mereu imi spune:” Alege medicii dentisti cu experienta „.

Cand am intrat pe site-ul clinicii care mi-a recomandat-o amica mea am simtit ca acolo trebuie sa ma duc sa ma tratez de stomatita.

Clinica Trident este un cabinet stomatologic profesional, cu personal cu studii superioare si cu ani de experienta in spate si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale. Clinica este dotata cu tehnologie de ultima generatie care ii asigura pacientului cele mai bune servicii medicale.

A doua zi la aceasta clinica m-am dus dupa ce mi-am facut o programare telefonica. Tot personalul e foarte amabil, medicul dentist care m-a tratat a fost foarte dragut, dar si bun in ceea ce face. Dovada este ca stomatita nu mi-a mai aparut niciodata de cand am terminat tratamentul la clinica Trident.

Ma bucur ca am cunoscut acest cabinet stomatologic pentru ca acum am mai multa incredere in medicii dentist si ma voi duce sa-mi fac toata dantura. Am avut multe experiente urate in trecut cu doctori stomatologici, dar acum sunt convinsa ca n-o sa mai fie probleme.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *