images (3)

Spondiloza cervicala se vindeca total cu frunza de brusture .
Este anti imflamatorie asa ca poate fi aplicata in orice zona dureroasa.

In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu ajutorul caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de spondiloza cervicala.

Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primavara si pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri si de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri.

Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine.

Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate
pentru ca frunza sa nu alunece. Se
tine pana dimineata. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 4-6 zile la rand.

Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical.

Acest tratament este bun si pentru discopatia lombara si pentru reumatism. Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului.

N.B.: Reteta retransmisa la rugamintea unei persoane binevoitoare care mi-a trimis-o pentru a putea fi utila celor care au nevoie de ea.

Ramona Lengyel

Distribuie

11 comentarii

  1. Pentru constipatie cronica rezultate fantastic de bune se obtin prin reflexoterapie. Dupa 7 sedinte incep sa se vada rezultatele. Pentru vindecare completa se fac in jur de 30 de sedinte. NU LUATI NICIUN MEDICAMENT. Se maseaza doar punctele reflexe din talpa piciorului. Incredibil dar adevarat. Multa sanatate va doresc. Pentru relatii suplimentare ma puteti apela la 0726.55.37.99

 1. Pot s? zic c? si eu aveam dureri mari la ?old. Am pus frunza de brusture, f?r? s? o las in spirt. Au trecut 6 ani ?i durerile nu au mai revenit. Îmi place s? cred c? într-adev?r func?ioneaz?

 2. Am pus azi dupa masa pentru prima data frunz? de brusture inmuiata in spirit si am dormit toata dupa masa, spondilosa cervicala s-a linistit, sper sa plece definitiv.
  Va multumesc pentru reteta, Dumnezeu sa va rasplateasca!

 3. L-am determinat pe fiul meu sa faca acest tratament,pt.spondiloza si numai dupa 2 zile mi-a spus ca nu-l mai stringe spatele,l-a lasat durerea.Interesant! E de efect! Chiar merita incercat! Nu cost mai nimic,doar spirtul,ca ,har ADOMNULUI ,gasesti frunze de brusture! O sa va tin la curent cu evolutia! Multumiri pentru reteta!

 4. Pentru Dna Moldovan Augusta
  Pentru constipatie cronica rezultate fantastic de bune se obtin prin reflexoterapie. Dupa 7 sedinte incep sa se vada rezultatele. Pentru vindecare completa se fac in jur de 30 de sedinte. NU LUATI NICIUN MEDICAMENT. Se maseaza doar punctele reflexe din talpa piciorului. Incredibil dar adevarat. Multa sanatate va doresc. Pentru relatii suplimentare ma puteti apela la 0726.55.37.99

 5. mancati in fiecare dimineata pe stomacul gol 2 kiwii ssi problema se rezolva, Eu le folosrsc de peste 15 ani si functioneaza. Incercati, sanatate va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *