Vineri seara m-a suna o matusa ce locuieste de multi ani in strainatate sa ma roage ceva. Fata ei s-a casatorit de curand cu un baiat din Cluj. Acum cei doi tineri vor sa se mute inapoi in Romania la Cluj si sa-si deschida o firma. Baiatul a mostenit un apartament de la o ruda. Problema locuintei o au rezolvata, dar spatiu pentru firma nu au inca.
Matusa m-a rugat sa-i ajut sa-si gaseasca un spatiu comercial pentru verisoara mea si sotul ei.
Norocul lor este ca am un prieten foarte bun ce locuieste in Cluj care are si el o afacere de cativa ani. Eram sigura ca ma va ajuta sa rezolv problema rudelor.
Amicul meu mi-a propus sa studiez site-ul www.edenimobiliare.ro pentru ca aceasta firma are cele mai bune oferte de spatii comerciale din Cluj. Eu l-am crezut fara sa mai ma uit pe alte site-uri deoarece e o persoana de incredere care a realizat multe la viata lui si imi e prieten de multi ani. Stiu ca intotdeauna ma va ajuta cu mare drag.
Principiile de baza dupa care s-a ghidat activitatea Agentiei Eden Imobiliare sunt orientate catre client, prin gasirea celei mai bune solutiii bazata pe nevoile acestuia, prin calitate si inovatie. Agentia le ofera clientilor consultanta pentru ca cumparatorul sa aiba parte de o informare completa referitor la toate domeniile direct sau indirect implicate : imobiliar, financiar-bancar si juridic.
Mi s-a parut ca Agentia Eden Imobiliare este cea mai buna solutie pentru a gasi cea mai buna oferta pentru un spatiu comercial in Cluj.
I-am trimis matusii pe e-mail informatiile despre Agentia Eden Imobiliare sa decida daca le place ofertele. Acum cateva ore m-a sunat verisoara sa-mi multumeasca pentru ajutor. O sa legatura ia cu cei de la agentie zilele urmatoare.
Ma bucur ca am putut sa le dau o mana de ajutor. Sper sa le mearga bine la Cluj.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *