In vara asta verisoara cu care ma impac cel mai bine, este ca o sora pentru mine, s-a maritat cu barbatul vietii ei. De curand s-a mutat intr-o casa noua si a avut de urgenta nevoie servicii de montare mobila.

M-a rugat s-o ajut cu aceasta nevoie, sa gaseasca cat mai repede o firma care sa-i monteze noua mobila la casa unde s-a mutat.

Multe zile m-a innebunit cu cumpararea mobilei. Nu a fost hotarata ce model sa ia. In urma unui articol interesant pe care i-am dat eu, s-a cam lamurit.

I-am promis ca o voi ajuta si cu gasirea unei firma montare mobila. Mi-am adus aminte ca o matusa si-a schimbat mobila de curand si a apelat la o echipa de specialisti de montare demontare mobila. Am sunat-o imediat s-o rog sa-mi zica de unde a facut rost de echipa de specialisti. Ea mi-a spus ca a intrat pe site-ul Engineermoving.ro. Acest magazin online i-a trimis echipa.

Cei de la Engineer Moving sunt singura companie de Mutari Nationale si Internationale care au si servicii de restaurare mobila si transport obiecte de arta.

Aceasta firma ofera solutii optime in domeniul transporturilor de mobilier, incluzand aici relocari locale, mutari nationale si internationale, depozitari temporare, montare si demontare mobilai etc. Toate aceste servicii oferite de Engineer Moving au preturi foarte bune.

Personalul este instruit pentru ca bunurile clientilor sa se afle in siguranta! Si acest lucru este valabil atat pentru mutarile interne cat si pentru mutari externe, internationale, reparatii mobilier, servicii de restaurare sau transport pentru obiecte de arta.

Toate obiectele clientilor sunt protejate (cu paturi speciale pentru mobilier, folie stretch, folie cu bule de aer, etc.), astfel incat toate etapele mutarii sa decurga perfect.

Indiferent de valoarea mobilei sau a obiectelor pe care doreste clientul sa le mute, indiferent de materialele din care sunt acestea (mobilier antic, sticla, oglinzi, acvarii, electronice, electrocasnice etc).

Tot ce am aflat despre aceasta firma m-a impresionant, nu stiam ca exista o asemenea companie in Romania. Cand i-am povestit verisoarei despre Engineer Moving, a ramas si ea muta. Era clar ca a gasit firma care ii va monta mobila in noua locuinta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *