Asigurarea calitatii necesare pentru beton si agregate constituie o necesitate absoluta, la fel ca si plierea acestora pe standarde de control si norme obligatorii de indeplinit. Fiecare proiect trebuie sa le aiba in vedere, iar conformitatea acestora trebuie verificata prin testare de catre un tert independent.

Daca interesul este deci de a asigura calitatea agregatelor si a betonului, achizitionarea unei aparturi special concepute pentru astfel de testari este necesara. Beneficiezi de solutii complete in acest sens pe precisa.ro. Aparatura pentru testarea materialelor de constructii regasita in portofoliul expertilor te va ajuta sa iti duci la indeplinire sarcina, beneficiind de rezultate precise si de incredere.

Incepand de la presa automata pentru beton, placa dinamica, presa fier beton hidraulica si pana la penetrometre, balante, etuve, aparte de sitat – toate isi vor aduce contributia in procesul de testare a materialelor de constructii.

Testarea materialelor de constructii mai simpla cu ajutorul aparaturii speciale de la Precisa

Inainte de a trece in revista solutiile pe care le pune la dispozitie acest furnizor, iata care sunt motivele pentru care sunt necesare si indispensabile.

 • Pentru a respecta standardele de calitate si normele relevante
 • Pentru a lua deciziile potrivite, documentate, beneficiind de consiliere si ghidare, prin raportare la analiza datelor de testare
 • Pentru a asigura calitatea optima a materialelor
 • Pentru a realiza testarea de care este nevoie cu ajutorul unor proceduri concepute la comanda, atunci cand variantele standard nu sunt potrivite pentru a o efectua
 • Pentru a face o evaluare adecvata in ceea ce priveste performanta materialelor
 • Pentru a controla calitatea acestora nu doar in timpul efectuarii constructiei, ci si dupa aceasta.

Mai departe, haide sa vedem care sunt solutiile de testare care sunt puse la dispozitie pe https://www.Precisa.ro/ si de care poti beneficia.

 • Testarea agregatelor cu ajutorul unor produse si echipamente dedicate: vase volumetrice, echipament de nisip, tabla zincata, balante, etuve, umidometre, masina Los Angeles, aparat Blaine, tavi otel inox, site si ciururi , precum si solutii de testare bitum-asfalt.
 • Testarea beton-mortarelor, folosind instrumente precum presele analogice/ digitale, conuri de tasare, consistometrul Ve Be, tipare cilindrice si cubice, aparat aer oclus 5/ 8 litri, sclerometru, betonoscop, pahometru si altele.
 • Testarea asfaltului utilizand malaxoarele de capacitati potrivite, centrifuga de extractie, aparatul SOXHLET, centrifuga pentru filer, carotiere, sonete manuale/ mecanice, extractor automat, vacuum picnometru, recuperator de solvent, presa Marshall digitala/ analogica.
 • Testarea cimentului cu malaxoare speciale, aparatul Blaine, aparatul Vicat, masini de compresiune, incovoiere, tractiune, inele Le Chatelier, masa de soc, tipare prismatice.
 • Testarea solului, realizata prin intermediul unor instalatii foraj, sape, umidometre, penetrometre de teren/ de buzunar, aparat Casagrande, sonete compactoare, set con de nisip, permeabilitate, incercari cu placa etc.

Nu oricum, ci insotita de acreditarea pentru standardele nationale si internationale ce se impun trebuie sa fie fiecare dintre acestea. Precisa.ro sta la dispozitia celor interesati cu tehnologie performanta de testare, cu inalta precizie. In aceleasi magazin online se regasesc si alte solutii profesionale, ce inglobeaza tehnologii inalte, precum aparatura de laborator, consumabile etc.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *