Proiectele Skechers se incadreaza in doua categorii – stilul de viata si performanta. Palen Gadon Oxford se incadreaza sub subcapitolul „stilul de viata” si este demn de numele celui mai respectat Skechers din cauza a tot ceea ce are de oferit.

Fabricat din panza de 100%, pantofii barbatesti Skechers se potrivesc cu stilul inteligent, dar totusi casual, care reprezinta exemplele de incaltaminte ale lui Skechers. Dispune de snururi in stil oxford, care adauga atractivitatea sa si pot ajuta la asocierea cu orice echipament – chiar si pentru tinutei mai formale in care purtati pantaloni si o camasa cu nasture.

Suprafata de panza este usoara si respira, ceea ce il face ideal pentru sezoanele mai calde din primavara si vara. De asemenea, are o forma „relaxata” tipica pentru Skechers, care se simte la fel de bine cum arata. Si asta e chestia, poti purta Skechers pentru intalniri de afaceri ocazionale si nu arata ca te imbraci „ieftin”.

Dar, in timp ce Skechers arata bine cu o imbracaminte mai formala, cei mai multi barbati o imperecheaza cu pantaloni casual sau blugi pentru un aspect sporit, care este relaxat, dar atragator.

Confortul sau general este un plus sigur – unii utilizatori spun ca ajuta la reducerea durerii genunchiului si la efectele fasciitei plantare. De asemenea, include talpa de memorie cu infuzie de gel care se adapteaza la efortul dvs. pentru o stabilitate sporita si confort. In cele din urma, cutia de la picior este mai mare decat a altor pantofi casual.

Skechers nu este un jucator minor in industria de incaltaminte, mai ales in lumea pantofilor casual si de performanta (alergare, mers), iar produsele lor se incadreaza intotdeauna printre pantofii casuali cei mai cool.

Ofera un excelent confort general, se potrivesc cu haine casual si semi-formale.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *