Aseara am ascultat emisiunea mea preferata la radio. Subiectul dezbatut m-a facut sa-mi aduc aminte cum o copiam pe mama mea de mica in tot ce facea ea. Tin minte ca luam pe furis din baie rujul, creionul de ochi, pudra cu care mama se machia in fiecare zi, i-a placut sa fie o femeie elaganta, frumoasa, cu fata ingrijita si cu parul mereu aranjat. Se pare ca am mostenit si eu de la ea aceasta calitate de a fi in orice situatie o persoana prezentabila din toate punctele de vedere. N-o sa uit niciodata ziua in care am luat primul meu salariu, am cheltuit toti banii pe produse bio pentru ingrijirea fetei, a corpului, a ochilor etc.
De cand o cunosc pe prietena mea cea mai buna simt ca sunt mai sanatoasa, arat mai bine. Amica mea m-a sfatuit sa intru pe site-ul www.forma-maxima.ro , ca o sa gasesc tot ce trebuie sa aflu pentru ingrijirea mea personala. Si din momentul in care am intrat pe acest site, nu m-a mai interesat sa citesc alte prostii de pe internet. M-a fascinat din prima variatia informatiilor pe care o poti afla de la ei. Pe langa sfaturile pe care le da pentru ingrijirea fetei, a parului, a corpului,  de toate felurile, mai exista oo ruplica cu magaziinele naturiste de unde iti poti face rost de orodusele  de  care  te-ai informat ca iti face bine. produse care te poate ajuta sa ai un organism mai sanatos.
Acum 6 luni am facut un control medical, analizele nu mi-au iesit prea bune. Si mi-a venit ideea sa tin cont de sfaturile recomandate pe site-ul forma-maxima.ro. Mi-am luat mai multe produse naturiste din magazinele recomandate tot de ei pentru a-mi intari organismul.
De curand am repetat analizele si au iesit bune. Ma simt mult mai bine, starea proasta a disparut, pot sa-mi fac treaba mai bine la servici si acasa.
Daca ma credeti cumva nebuna, intrati pe site si urmati sfaturile scrisw si voi si apoi sa ma cautati sa vorbim, sa vad daca imi dati dreptate sau nu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *