Scopul unui cadou

Atunci cand faci un cadou, este foarte important sa il pui pe sarbatorit pe primul plan si sa uiti de propriile gusturi. Oricat de creativ ai fi, incearca sa nu para ca ai facut cadoul pentru a demonstra ceva. Il vei face sa se simta inconfortabil pentru ca este o dovada de egoism din partea ta.

Un sondaj facut pe Gifts.com releva faptul ca 41% din cei care au raspuns prefera cadourile personalizate.  Asadar, ai putea sa privesti in urma si sa te gandesti la momentele cand a zis “Ce mult mi-as dori acei pantofi” sau “Ce-mi place trupa aia”. Da, cadourile nu trebuie sa fie neaparat materiale. O excursie sau un bilet la un concert (ascuns bine intr-un cos cadou elegant) poate avea de multe ori impact mai mare decat un obiect ce ar risca sa fie pus intr-un colt fara a fi folosit.

Daca doresti sa ii faci un cadou cu adevarat calduros, cumpara-i un bilet pana in Malaga sau in orice alt loc aflat pe o plaja cu vreme calda si atmosfera pe masura. Ideea e sa stii sigur ca este ceva ce il sau o pasioneaza sau ca este o locatie ce ii va placea in mod sigur.

Cum procedezi cand ai uitat sa dai cadoul la timp?

Nu trebuie sa iti dai pumni in cap daca ai uitat sa cumperi cuiva cadou. Fie ca este vorba de sora ta, partenerul, partenera sau vreo ruda distanta, te vei simti ciudat stiind ca trebuia sa ii faci un cadou si ai uitat. Asadar, pentru a te revansa, va trebui sa faci tot posibilul sa te revezi cu persoana respectiva cat se poate de repede. Urmatoarea zi dupa data in care trebuia sa-i faci cadoul ar fi ideal.

Un biletel prin care ii reamintesti persoanei cat de draga iti este poate avea un efect impresionant, indiferent daca ai gresit cu ceva sau nu. Biletelele autentice scrise din adancul inimii ii reamintesc persoanei de importanta acesteia in viata ta.

Cum sa fii relaxat in privinta cadoului?

Cu atatea optuni ce ne sunt puse in fata ochilor la ordinea zilei, alegerea unui cadou ideal poate da oricui batai de cap. Atat de multe incat o experienta ce ar trebui sa fie placuta pentru ambele parti se transforma intr-un stres nenecesar.

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta banilor. Poti face cadouri extraordinare chiar si cu buget limitat, atat timp cat acestea corespund cu dorintele persoanei in cauza.

Lasa la o parte cautarile nesfarsite dupa “cadoul perfect” si cadourile cliseu de care ai citit in reviste. Cumpara-i ceva autentic si ambaleaza-l elegant pentru a-i transmite cele mai pozitive emotii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *