Un rol important pehttp://www.kledor.ro/esfasurarea activitatilor zilnice il reprezinta ambientul de lucru. Cu cat un spatiu este mai amonios cromatic, mai atragator din punct de vedere al mobilierului si mai curat cu atat te mai simti mai bine si iti vei desfasura cu mai multa eficienta activitatile zilnice.

Cel mai important aspect este cel pe care il evidentiaza foarte clar Kledor. Armonizarea spa?iului de lucru trebuie sa tine cont de suprafetele care acopera pardoseala. Indiferent daca vorbim de birouri, de spa?ii publice sau de hoteluri suprafetele pe care calcam detin o reala importanta.

Designul spa?iului destinat activit??ilor de interes public trebuie s? corespunda intregului design al cladirii, atat din punct de vedere al culorilor cat si din punct de vedere al texturii. Specialistii Kledor au o experienta vasta in aceasta practica, astfel incat iti pot oferi consilierea de care ai nevoie pentru ca incaperile sa devina armonioase vizual.

Pentru pardoseala puteti profita de o gama variata de solutii: mochete, covoare din PVC, bariere de praf sau parchet. Specialistii Kledor va garanteaza completarea designului general al cladirii pentru asigurarea aspectului dorit.

Unele dintre cele mai potrivite solu?ii pentru spatiile publice sunt insa mochetele, acestea pot fi alese in functie de culoarea si textura dorita, amortizeaza zgomotele si confera o nota primitoare si calduroasa incaperilor. Mocheta poate acoperi spatii vaste si poate fi aleasa in functie de aranjamentul general al spatiilor. Kledor va poate garanta nu doar alegerea celei mai potrivite mochete, dar si intretinerea corespunzatoare a acesteia.

Un spatiu intens circulat prezinta un risc permanent de murdarire, praful, scamele, resturile de mancare sau petele de lichide atenteaza la aspectul general al mochetei. Intretinerea mochetei trebuie sa intre pe lista de prioritati. Consulta specialistii Kledor si poti beneficia de alegerea solutiei optime pentru intretinerea mochetei.

Sfaturile pentru intretinerea mochetei pot fi oferite de catre orice serviciu de curatenie, insa numai o companie cu experienta in pardoseala poate alege solutia optima pentru intretinerea acesteia. Un pret redus sau o rapiditate a executiei nu garanteaza un serviciu bine realizat, insa punctualitatea in executarea la termenul limita stabilit de comun acord si experienta vasta in acest domeniu iti confera siguranta ca intretinerea mochetei se face de catre specialisti, prin intermediul unor produse specializate si atent analizate.

Pentru Kledor intretinerea mochetei este foarte importanta, experienta si dezvoltarea continua a echipei au adus multumirea clientilor, garantia unei activitati constanti si o dorinta permanenta de adaptare la solicitarile partenerilor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *