In randurile ce urmeaza o sa va vorbesc despre sfaturi videochat. Acest subiect e tot la moda la noi in tara si m-am gandit ca sa ar fi bine scriu despre asta.
Nici eu nu stiam foarte multe despre videochat acasa. Internetul m-a ajutat sa aflu multe informatii utile pe care o sa le prezint in continuare.
Pe un site am gasit 20 de reguli elementare daca o persoana doreste sa faca videochat acasa. Aceste reguli sunt:
1. Persoana doritoare de videochat acasa trebuie sa-si faca cont pe LiveJasmin ( Chaturbate).
2. O conditie importanta pentru a practica videochat este sa vada clientul ca cea ce doreste sa-l faca fericit, o face din placere,ca se simte bine. Zambetul, dansul, flirtul, nu trebuie sa lipseasca din arsenalul ei.
3. Cine vrea sa practice videochat de acasa, trebuie sa-si instaleze un studio specific intr-o camera ferita de orice zgomot.
4. Camera unde va fi instalat studiul, trebuie sa fie ceva unicat, sa nu se faca altceva in ea, sa nu fie deranjata persoana care practica videochat.
5. Fetele sunt sfatuite sa practice videochat din pat. Culorile care arata bine un amalgam de culori la un loc deoarece va distorsiona imaginea video. Negru, verde, roz, galben si rosu sunt culorile care dau cel mai bine pe fundal.
6.Persoanele amatoarele de asa ceva trebuie sa-si faca un program pe care este initial sa-l respecte zi de zi, saptamana de saptamana
7. Amatoarele de videochat trebuie sa aibe un nume de scena usor de retinut si atractiv.
8. Fetele care aleg sa faca videochat, trebuie sa fie mereu elegante, sexy, provocatoare atunci cand sunt online.
9. Cand o fata este online cu un client, nu trebuie sa stea nemiscata,ci sa danseze, sa faca multe miscari, sa fie amuzanta, sa lase sunetul pornit cu muzica pe fundal pentru nu a da impresia ca e o inregistrare.
10. O regula importanta pentru o persoana care practica videochat este sa nu vorbeasca despre viata personala, sa nu fie trista, ci vesela, fericita.
11. O alta regula este ca cea care face videochat sa nu vorbeasca cu clientul despre alte fete care fac acelasi lucru..
12. Fetele nu trebuie sa cedeze daca cineva ii cere sa incalce regulamentul.
13.Este foarte important ca aceste fete sa stie regulamentul, sa aibe informatii despre ce au voie sa faca si ce nu, sa-si stie ce drepturi au.
14. Daca ele cunosc regulamentul pot sa-si controleze clientii care vor incerca tot felul de smecherii.
15. O alta regula importanta este ca fata care face videochat este sa nu ignore niciun client si daca nu este dispus sa plateasca la inceput pentru situatia se poate schimba in orice moment.
16. Foarte important pentru cine vrea sa practice videochat este sa se abtina sa vorbeasca urat cu niciun client si daca acel om ar merita deoarece nu se stie ce va fi mai pe departe.
17. Este obligatoriu ca fetele sa nu-si dezvaluie adevarata identitate pentru nu ar avea probleme cu clientii in viata. privata.
18. Daca clientii isi fac des prezenta, este important ca fata sa le raspunda la mesaje, sa aiba informatii despre viata lor pentru a-i face sa se simte importanti
19. Cea care practica videochat trebuie neaparat sa respecte programul, sa anunte din timp daca exista modificari. Asa va avea succes.Pentru clienti punctualitate inseamna respect.
20. Pentru cine vrea sa faca videochat profesionism pasul urmator ar fi sa se inscrie pe o platforma de videochat serioasa.
Avantajele videochatului sunt: Videochat-ul este o arta a seductiei si a controlului asupra conversatiilor,poate sa ajute o persoana sa se descopere, sa vada calitatile in idea de a se pune in valoare. Deasemenea poate ajuta o femeie/ barbat sa devina puternic/a din punct de vedere psihic, in acest fel va invige teama de a se dezbraca. Practicand videochat se pot castiga foarte multi bani, este legal si se poate avea parte de oameni cunoscatori in domeniu care poate ajuta pe doritori sa devina buni.
Sper ca aceste sfaturi despre videochat sa va pare interesante. Stiu ca tmulte fete fac aceasta activitate sau se gandesc s-o faca in viitorul apropiat.,

Distribuie

4 comentarii

  1. In ziua de astazi, studiourile de videochat ofera conditii foarte bune de lucru, contract, asigurari sociale, asa ca nu este de mirare ca din ce in ce mai multe tinere sunt interesate de aceasta meserie. Sa speram ca se vor schimba mentalitatile in Romania si ele nu vor mai fi aratate cu degetul pentru faptul ca au ales acest job pentru a supravietui.

  2. Cred ca aceste reguli sau sfaturi, le numiti cum credeti, va vor ajuta sa intelegeti mai bine acest domeniu, mai ales daca luati in considerare sa va angjati pe asta. Ma refer la femeile care vizeaza o cariera in domeniul videochatului.

  3. O atitudine prietenoasa, sexy si o buna cunoastere a limbii engleze sunt printre primele lucruri pe care un model de videochat trebuie sa le aiba, tineti cont de faptul ca este un loc de munca care se bazeaza in special pe converastie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *