Abia am asteptat sa am putin timp liber pentru a va spune ca saptamana asta am primit o veste ce m-a facut fericita. Acum stiu ca parintii mei vor fi mai linistiti, vor avea o batranete mai frumoasa. Mama si tata si-au dorit mult copii si au luptat pentru mine si fratele sa avem tot ce ne trebuie, sa ajungem sa ne indeplinim toate visele. Si acun mai incearca sa ne protejeze de probleme cat le sta in putinta. Necazul este ca nu putem sa ascundem de ei nimic deoarece mama simte imediat ca ceva nu e in regula.

Anul trecut fratele meu a decis sa-si deschida o afacere, un magazin online cu unelte si scule. Parintii nu au fost prea incantati de decizia luata de fratele meu. Dar asta era visul lui si l-am sustinut toata familia. In primele luni magazinul online a mers bine, aveam sperante cu totii ca va merge si mai bine, dar nu a fost asa. In fiecare luna au scazut vizitatorii pe site si normal ca au scazut si vanzarile. A mers tot asa pana cand nu se mai vindea nimic. Fratele meu era disperat, dar parintii erau cei mai suparati, era pentru prima oara cand nu puteau sa faca nimic pentru copilul lor.

Acum trei luni m-am intalnit cu o amica la un suc. Am povestit multe cu ea in seara aia. La un moment dat imi zice cat de fericita este ca si-a salvat afacerea online de la faliment. Fara sa vreau o intreb cum a reusit. Atunci a inceput sa-mi povesteasca cat de disperata era in urma cu 6 luni, era plina de datorii, site-ul ei nu mai atragea pe nimeni sa faca  achizitii. Dar un prieten i-a sugerat sa apeleze la  specialistii SilkWeb care implemeteaza un serviciu online de publicitate furnizat de Google. Fara a sta pe ganduri s-a hotarat sa incerce si asta si asa a salvat-o. Am rugat-o sa-mi explice despre ce e vorba, nu auzisen in viata mea de asa ceva. A fost draguta sa-mi explice pana am inteles.

Cum am ajuns acasa, i-am anuntat pe toti ca un gasit solutia pentru magazinul online. Eu m-am ocupat de ceea ce trebuie, am intrat pe site-ul SilkWeb, si am descarcat imediat ghidul gratuit de unde m-am informat cum se utilizeaza Google Adwords. Campaniile Adwords sunt foarte bune deoarece ele te pot ajuta ca site-ul tau sa ajunga sa fie cunoscut si vizitat de persoanele care au nevoie de produsele sau serviciile tale. Asa  notorietatea site-ului tau iti creste si iti aduce trafic de calitate.

Rodul Campaniilor Adwords au dat rezultate, au reinceput sa apara vizitatori pe site, sa creasca vanzarile. Luna asta e inca la jumatate si vanzarile au crescut mult. Sunt fericita ca am reusit sa-l ajut pe fratele meu mai ales pentru parintii mei care erau foarte stresati din cauza problemelor cu magazinul online. Acum mama si tata pot sta linistiti, sa se bucure de viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *