Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul serviciilor funerare, agentia Paul vine in ajutorul celor care se confrunta cu decesul unei persoane apropiate cu o serie de pachete si solutii complete care sa ii ajute pe apropiatii persoanei decedate sa treaca mai usor peste un astfel de moment greu.

Aspectele care trebuie sa defineasca o astfel de agentie sunt seriozitate, promptitudinea si atentia la detalii iar agentie Paul le are din plin, pentru fiecare inmormantare oferindu-le clientilor cele mai bune pachete funerare, potrivite nevoilor si cerintelor lor si se pot ocupa de toate aspectele necesare unui astfel de proces.

Aflata in Bucuresti, agentia raspunde in cel mai scurt timp cererilor clientilor non stop, in oras si in judetul Ilfov. Asta nu inseamna ca nu se pot ocupa si de astfel de procese in alte zone ale tarii, daca apropiatii unei persoane decedate ii vor pe ei. Si analizand serviciile utilizate si numeroasele contracte duse la bun sfarsit, ne putem da seama de ce.

De la un pachet funerar la altul, difera si numarul de servicii funerare ce sunt oferite. Desigur, pe langa cele disponibile, clientii pot realiza, alaturi de consilierii funerari un pachet personalizat, care sa contina tot ceea ce este necesar in acel caz.

Pentru ca agentia se ocupa de funeraliile oricarei persoane, chiar si de alta religie, este clar ca in astfel de situatii, procedurile pot sa difere asa ca si angajatii trebuie sa adapteze cat mai repede schimbarilor ce pot aparea.

Pe langa serviciile complete pentru inmormantari, cei de aici se pot ocupa si de transport funerar, intern si international, avand la dispozitie toate cele necesare unei astfel de sarcini. In acest sens, sunt realizate procese precum ridicarea persoanei decedate si transportul in sicrie speciale, cu masini echipate adecvat, pana la destinatia dorita. De acolo, persoana decedata va fi mutata in sicriul ales de catre cei dragi.

In cadrul fiecarui pachet funerar disponibil la agentie sunt incluse anuimte modele de sicrie pe  care clientii le pot alege. Acestea sunt selectate in functie de bugetul total al fiecarui pachet dar, asa cum am precizat mai devreme, pot fi alese si alte modele, pretul fiind modificat dupa caz.

Este la fel de simplu si daca familia unei persoane decedate va dori sa realizeze o parte din sarcinile cerute de un astfel de eveniment, oferindu-le astfel mai multa liniste sufleteasca si impacare cu sentimentul ca acea persoana nu mai este printre cei vii.

Fiind ceva ce nu putem controla, moartea unei persoane poate avea loc oricand. Astfel, consilierii funerari ai agentiei pot fi contactati oricand pentru informatii si sfaturi, totul fiind gratuit, chiar si atunci cand cei care sunt nu incheie un contract cu agentia pentru ca, asa cum ne explica si cei de aici, in astfel de momente grele, este important sa ne aratam simpatia fata de ceilalti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *