Mie imi place ca in fiecare zi cand dau drumul la calculator, sa ma uit ce e mai nou pe internet, citesc stirile zilei, apoi mai vorbesc cu prietenii mei, mai ascult un cantec. Doar dupa aceea ma apuc de cea ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Am o prietena care vorbesc mereu cu ea,  ei ii spuneam tot timpul despre ce imi doresc in viitorul apropiat.

De cand am descoperit lumea internetului, am inceput sa-mi doresc sa am si eu un site unde sa scriu informatii interesante pe care oamenii sa le citeasca cu mare drag. Acum doi ani mi-am indeplinit acest vis, o prietena cunoastea pe cineva care ma putea ajuta sa-mi construiesc site-ul meu. Intr-o saptamana a fost gata facut, urma sa ma invat sa scriu articole frumoase care sa atraga cititori. Inceputul a fost greu,nu prea era nimeni interesant de cea ce scriu eu si erau zile in care era gata sa renunt sa mai pun articole pe site, ma gandeam ca muncesc degeaba.
Intr-o zi m-am plans unei alte prietene  care mi-a promis ca o sa incerce sa ma ajute. Eu nu intelegeam ce vrea sa spuna, dar a doua zi m-a sunat sa-mi zica sa caut pe internet un site si sa citesc cu atentie ce scrie acolo.. Dupa o jumatate de ora iar m-a sunat sa ma intrebe daca am intrat pe site, un prieten bun cu ea asigurat-o ca o sa am servicii seo de calitate . Atunci am citit mai cu bagare de seama.

In final am inteles cum e cu promovarea site-urilor pe google sau pe platformele social media cum ar fi Facebook, Twitter, Youtube, bloguri, forumuri etc. Era tot cea ce imi trebuia, i-am dat telefon prietenei mele si i-am multumit pentru aceasta idee minunata.

Asa am reusit sa-mi fac site-ul popular, sa fie citit de catre lume, multi oameni ma felicita pentru informatile pe care le ofer. Am recomandat cu incredere servicile de web design de la SEO Pitch unui alt prieten care tot ma intreba mereu cum a reusit sa am asa un trafic mare cu site-ul meu intr-un timp asa de scurt. Nici el nu auzise ca exista oameni profesionisti care te poate ajuta si in acest sens, sa ai un site popular pe motoarele de cautare de pe internet

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *