De curand o prietena a avut un mare necaz in familie, i-a decedat o ruda apropiata. M-a rugat pe mine sa gasesc o firma care se ocupa cu pompe funebre. Sincer nu mi-a placut deloc ideea, dar a trebuit s-o ajut pe amica mea.
Am dorit sa fie o firma care asigura servicii funebre de calitate, sa nu fie nemultumiti cei din familia prietenei mele.

Din acest motiv am cautat foarte atent firma cea mai buna. Un site mi-a atras atentia pentru ca ofera servicii funerare complete in Ilfov si Bucuresti. Casa funerara Luca poate fi contactata non-stop la numarul de telefon: 0763.100.200. Este posibil sa fie chemata sa constate decesul. Mai ofera serviciile: Imbalsamari, Cosmetizare si igienizare, Consiliere intocmire acte deces, Transporturi funerare,Manipulare, Incinerari si Aranjamente florale.

Dupa cum se vede aceasta firma se ocupa cu tot ce trebuie la inmormantarea unei persoanei. Nu trebuie sa-ti mai griji ca trebuie sa faci una sau alta atunci cand esti indurerat de pierderea suferita.

Imi aduc aminte cat de greu mi-a fost cand a murit bunica si a trebuit sa fac toate pregatirile pentru inmormantare. Nici nu mai stiam pe ce lume sunt. M-a durut foarte tare moartea ei doar sa fiu langa pana la sfarsit, dar nu a fost posibil pentru a trebuit sa aranjez multe lucruri. M-am bucurat pentru prietena mea ca i-am gasit aceasta firma ce ofera servicii funebre complete care va lasa familia fara nicio grija ca ruda lor va fi pregatita foarte bine de inmormantare si actele de deces vor fi gata in scurt timp.

Dupa cateva zile de la inmormantare, m-a sunat prietena mea sa-mi zica ca a fost foarte multumita de firma cu pompe funebre, toate serviciile lor au fost de calitate. Nu-ti imagineaza cum facea fata necazului fara ajutorul casei funerara Luca.

Sunt de parere ca pierderea unei persoane dragi e cea mai grea situatie care are de a face un om in viata sa,dar asta e, trebuie sa acceptam si acest moment din vietile noastre. Ma la Dumnezeu sa nu am parte de asa ceva prea curand.. Sa nu aiba nimeni parte de astfel de evenimente.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *