Pe piata de la noi din tara numaram foarte multe companii de rent a car deci in cazul in care va numarati printre cei care au nevoie de inchirierea unui autoturism mai mult ca sigur veti putea gasi ceea ce cautati.

In momentul in care cautati o firma de inchirieri auto, trebuie sa acordati o atentie deosebita atentie calitatii serviciilor oferite, deoarece este vorba totusi despre siguranta in primul rand, existand posibilitatea ca masinile sa fie prost intretinute din punct de vedere tehnic, ceea ce inseamna ca va fi pusa in pericol siguranta traficului rutier.

Daca va numarati printre aceia care au nevoie de inchirierea unui autoturism bine intretinut, recomandarea noastra este reprezentata de cei de la Premierrentacar.ro, fiind vorba despre o agentie de inchirieri autoturisme din Bucuresti ce ofera masini spre inchiriere la preturi extrem de avantajoase.

Indiferent ca sunteti in cautarea unui autoturism de inchiriat in scop personal ori in interes de serviciu, daca veti apela la serviciile Premierrentacar.ro, veti beneficia de cele mai bune servicii la cel mai bun raport pret/calitate.

In ceea ce priveste detinerea unui autoturism propriu, in functie de mai multi factori evident, nu este mereu cea mai buna solutie deoarece este necesara platirea diverselor taxe, asigurari, reparatii de intretinere si asa mai departe, deci sume destul de importante de investit de-a lungul timpului, iar toate acestea nu se renteaza in special in cazul in care va numarati printre aceia care circula doar ocazional cu masina.

De asemenea, aceasta firma de inchirieri auto, va pune la dispozitie inchirieri auto atat in Bucuresti cat si in aeroportul Otopeni, fiind din acest punct de vedere serviciile ideale pentru firmele care au nevoie de inchirierea unor autoturisme bune pentru persoanele trimise intr-o delegatie de exemplu.

Principalul atu al acestei agentii de inchirieri auto, este ca isi doreste sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai iar pe langa preturile imbatabile, dispun de masini noi si extrem de bine intretinute, siguranta masinilor fiind la cel mai inalt nivel de fiecare data. Experienta acestora in ceea ce priveste serviciile de inchirieri auto, este una foarte bogata.

Atunci cand vorbim despre astfel de serivicii, inchirirea unei masini este extrem de avatajoasa deoarece nu trebuie sa iti bati capul cu tot felul de chestii precum intretinerea acestea. In principiu, singura grija fata de masina, este sa nu existe avarii produse din vina celui care o inchiriaza. Nu exista grija precum cea a asigurarii, a reparatiilor, a reviziilor sau rovinietei.

Prin intermediul site-ului Premierrentacar.ro, aveti de asemenea si posibilitatea de a inchiria online, completand cateva campuri cu masina pe care doriti sa o inchiriati, ora si data preluarii si a predarii, precum si locatia preluarii si a predarii.

Flota este formata din autovehicule moderne si foarte bine ingrijite dupa cum am precizat iar tarifiele sunt si acestea foarte acceibile incepand de la 14 euro pe zi pentru o Dacia Logan MCV si pot ajunge pana la 160 de euro pe zi pentru un BMW X6. Pe langa autoturismele normale, cei de la Premierrentacar.ro pun la dispozitia clientilor si masini mari de 9 locuri precum Renault Trafic Passenger ori un Mercedes Vito, acestea fiind in special perfecte pentru companiile care trimit intr-o delegatie un numar mare de persoane, asigurand astfel un singur mijloc de transport rapid, eficient si spatios.

Ce este de mentionat, este faptul ca in functie de numarul zilelor de inchiriere al unui autovehicul, pretul pe zi va fi unul mai mic cu cat perioada este mai indelungata.

Un al serviciu de care clientii pot beneficia, consta si in colaborarea cu operatorii de turism si inchirierea unei masini inclusiv cu sofer, ceea ce este ideal pentru orice grup mic sau mare, indiferent ca este vorba despre distante mici, medii sau mari.

In plus, unul dintre cele mai satisfacatoare avantaje pe care le reprezinta inchirierile auto, este faptul ca iti poti alege orice masina iti doresti dar bineinteles pretul variaza in functie de modelul masinii, tipul acesteia, dotari, perioada si asa mai departe. Insa daca ai ocazia si iti doresti sa conduci o masina in care poate doar in visuri ai putea intra, de ce sa nu profiti de ocazie si sa iti faci unda dintre placerile nevinovate.

Personal recomand cu toata increderea serviciile celor de la Premierrentacar.ro, iar acest lucru il fac din proprie experienta dupa ce in trecut am apelat in cateva randuri la seriviciile acestora, de fiecare data pentru autoturisme diferite si perioade diferite. Nu am intampinat nici o problema de-a lungul calatoriilor, serviciile fiind de cea mai buna calitate din toate punctele de vedere.

Pentru toate detaliile va invit sa accesati site-ul Premierrentacar.ro, unde va vor fi puse la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie, atat despre servicii, cat si despre masinile disponibile spre inchiriere. In plus, pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si astfel veti beneficia de toata consultanta necesara in vederea clarificarii oricarei probleme.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *