Acum trei ani am trecut printr-un moment greu, prietena mea cea mai buna a plecat definit in Germania. Unii nu inteleg despre ce vorbesc, ce a fost asa dificil o despartire de o prietena, mai ales ca acum exista internet, telefoane mobile. Nu se intelege pentru nu toti oamenii au sansa sa aiba o relatie de prietenie atat de stransa si de lunga durata asa cum am avut eu norocul.

Mi-am cunoscut amica cand aveam noua ani. Ea s-a mutat in blocul meu intr-o scara vecina. Era vacanta de vara. stateam afara toata ziua. De cand ne-am vazut prima oara, ne-am placut reciproc, am inceput sa ne jucam impreuna, sa facem tot mai multe lucruri una cu alta. Intamplarea a facut sa se nimereasca si in clasa mea atunci cand a venit vremea sa mergem in toamna la scoala. Fara sa ne gandim la asta, a devenit si colega mea de clasa si bineinteles si colega mea de banca apoi.

In acest fel destinul a facut sa fim tot timpul impreuna. Ne-am potrivit in toate cele de la inceput, ne placea aceleasi lucruri, gandeam la fel. Nu stiu cum e sa ai o sora, dar sunt convinsa ca prietena mea e mai presus de o sora. Nu ne-am certat niciodata, ne spunem totul.

La liceu a fost pentru prima oara cand viata ne-a despartit putin, am mers la acelasi liceu , dar profile diferite. La facultate s-a intamplat la fel. Cu toate astea ne vedeam in fiecare zi. Faceam totul impreuna in continuare

Cu patru ani in urma s-a indragostit de un baiat care isi dorea foarte mult sa obtina un loc de munca in Germania. Si-a indeplinit visul in scurt timp, prietena mea a trebuit sa faca o alegere, sa ramana in tara cu cei apropiati sau sa plece cu iubitul. A ales sa plece, nu am oprit-o pentru ca vedeam cat de fericita e cu baiatul. O perioada mi-a fost foarte greu fara ea, dar incet incet m-am invatat. Vorbim in fiecare zi pe internet, ne si vedem pe camera.

Acum cateva zile m-a rugat sa intru pe site-ul rennen.ro. E un site care ofera  servicii de coletarie Germania.Avea nevoie urgent sa-i trimit un colet cu cateva lucruri personale. Mi-a spus ca aceasta firma asigura cel mai bun transport. colete Germania si retur.

A trebuit sa intru pe site sa completez un formular in care sa spun cu exactitate amanunte despre colet pentru a afla cat ma costa livrarea pana in Germania. In formular mai trebuie scris si data la care vrei sa ajunga coletul la destinatie. A doua zi a venit acasa la mine un curier sa ia coletul.

Azi m-a sunat prietena sa-mi zica ca coletul a ajuns la ea in siguranta asa a fost stabilit. M-am bucurat ca totul a decurs asa cum trebuie. Fara sa vrea mi-a dat cea mai buna solutie sa-i faca o surpriza de ziua ei sau de sarbatori. Aceasta firma de coletarie imi inspira incredere si o voi folosi pentru a-i trimite cateva ceva prietenei mele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *