Cele mai bune prietene ale mele locuiesc in Cluj. Din pacate nu ne-am vazut de mult timp. Am planuit ca de 8 martie sa ne vedem si sa facem o mare petrece. Tot planul s-a dus pe apa sambetei acum doua zile cand un nebun mi-a busit cu viteza masina intr-o parcare. Deodata am ramas fara comoara mea cea draga.

Imediat le-am anuntat pe prietenele mele ca nu mai pot merge la Cluj. Ele nici nu au vrut sa auda de asa ceva. Peste cateva ore m-au pus sa merg la un service Opel ce are tinichigerie auto.

Acest service auto are si site pe care l-am studiat mai intai pana sa duc masina acolo. Autoerebus.ro asigura asistenta pentru dosarul de dauna, tractare pe platforma, decontare directa, masina de schimb etc. Service Opel Bucuresti iti repara masina rapid si cu o mare precizie. Tot acest service sector 1 sunt autorizate RAR pentru revizii si lucrari de intretinere sau reparatii pentru orice marca auto si poate face Inspectia Tehnica Periodica pentru toate marile de masini si utilitare de pana la 3.5t.

Auto Erebus a fost primul dealer OPEL din Romania care a dezvoltat Sistemul de Management al Calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001.

Se pare ca voi reusi sa merg la Cluj pana la urma. Am avut mare noroc ca acest service Opel are tinichigerie auto si specialistii poate sa-mi repare masina in timp util. Nici nu stiam ca exista acest service auto in Bucuresti. Tot raul este spre bine. Acum stiu unde sa ma duc cand o sa mai am probleme cu comoara mea.

Mi-a placut mult profesionalismul angajatilor si cum trateaza firma clientii. Au reusit sa ma convinga ca masina va fi ca noua cand o voi lua de la ei si pot sa plec cu ea la drum lung fara nicio problema.

Sunt fericita ca pot merge la prietenele mele, sa particip si eu la petrecerea mult planuita. Sunt convinsa ca voi trai momente unice. Va fi o zi de 8 martie de neuitat.

Sper sa nu se mai intample altceva sa ma impiedica sa-mi anulez plecarea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *