Saptamana trecuta mi s-a intamplat ceva urat. O pana de curent a avut loc in orasul unde locuiesc. In acel moment faceam ceva foarte important la calculator. Pana de curent neasteptata mi-a sters toate datele de la proiectul unde lucram pe calculator.

Am crezut ca innebunesc in acea clipa. Aveam multe ore de lucru petrecute zile in sir. Toate s-au dus pe apa sambetei din cauza panei de curent.

Cand eram suparata ma suna un prieten foarte bun sa ma intrebe ce mai fac. Fara sa vreau am inceput sa plang, i-am povestit ce mi s-a intamplat. El atunci m-a intrebat de ce nu mi-am cumparat ups severe. Eu nici macar nu stiam despre ce vorbeste.

Prietenul meu mi-a explicat ca aceste ups-uri servere iti protejeaza calculatorul, retele de calculatoare sau server de fluctuatiile de curent electric, caderile sau panelele generale de curent ce pot dauna atat aparatelor in sine, cat si datelor care se pot pierde usor.

Prietenul mi-a recomandat sa-mi cumpar un ups care ma va scapa de frica ca o alta pana de curent imi va strica calculatorul si mai ales imi distruge intr-o clipa munca depusa in atatea zile.

Tot acest amic mi-a sfatuit sa-mi iau ups de pe site-ul www.e-acumulatori.ro pentru ca acest magazin online vinde produse de calitate de la producatori de renume la preturi foarte bune.

Am intrat imediat pe site-ul recomandat si am studiat ofertele de ups-uri. M-am bucurat ca fiecare produs are o descriere foarte clara cu caracteristici complexe care m-au ajutat sa ma hotaresc ce ups sa-mi iau.

Dupa ce mi-a sosit coletul cu ups-ul acasa si l-am instalat la calculator, mi-a venit iar pofta de munca pentru ca avea linistea necesara pentru a lucra fara teama ca ceea ce munceam poate distrus intr-o secunda.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *