De multa vreme o verisoara de a mea isi doreste sa-si faca o rinoplastie. De cand era mica nu i-a placut deloc cum arata nasul ei. A plecat sa lucreze in Italia cu gandul sa stranga banii necesari pentru a face operatia estetica de rinoplastie.
Acum cateva zile ma suna sa ma roage sa aflu un pret pentru rinoplastie in Romania. Am cautat pe internet clinici ce se ocupa cu asa ceva. Clinica Zelta este de departe cea mai buna in acest domeniu pentru are medici cei mai profesionisti din tara.

rinoplastie-pret-rinoplastie-poze-rinoplastie
Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva din Romania. Clinica are o echipa medicala exceptionala, cu peste 100 de ani de experienta, adunati in mii de ore de operatii. Medicii sunt autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, participanti la numeroase congrese profesionale internationale. Toti doctorii angajati la Clinica Zelta sunt la curent cu cele mai noi practici si au potential sa gaseasca noi solutii medicale.
Totodata Clinica Zelta are tehnologie de ultima generatie care poate sa asigure lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor.

rinoplastie-operatie-estetica-la-nas-caz02-foto1
Am aflat ca Clinica ofera o reducere de 10 % la o operatie de rinoplastie. Asta m-a bucurat pentru ca verisoara mea avea sansa sa-si indeplineasca visul de a-si modifica nasul asa cum doreste ea.
Am anuntat-o ca am dat peste Clinica Zelta care ofera cele mai bune servicii medicale in ceea ce priveste operatiile estetice. Ea a luat imediat legatura cu cei de la clinica sa afle la ce pret ii face o rinoplastie.
Intre timp eu am citit un articol interesant despre un medic renumit in strainatate de origine romana care a venit lucreze in tara la Clinica Zelta. Asta arata cat de valoroasa este aceasta clinica.
Ieri m-a anuntat verisoara ca vine in Romania sa-si faca rinoplastie la Clinica Zelta. Este multumita oferta de pret prezentata de cei de la Zelta.
M-am bucurat foarte mult pentru ea ca in sfarsit reuseste sa-si indeplineasca visul mult dorit. Am inteles ca in Italia costa mai mult sa-ti faci aceasta operatie estetica reparatorie a nasului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *