Aseara m-am intalnit cu prietenii la un suc. Asta facem in fiecare saptamana de multi ani, ne stim din liceu. Suntem un grup de fete si baieti uniti prin multe pasiuni comune si mai ales prin dorinta de a experimenta mereu ceva nou. Fiecare dintre noi a incercat sa faca ceva mai deosebit in viata lui.

De exemplu aseara un amic din grup ne-a anuntat ca si-a amanetat masina pentru a reusi sa-si ia un credit  pentru a-si ajuta mama sa scape de o datorie veche. Toti ceilalti din grup am ramas foarte mirati, nu pentru ca amicul isi ajuta mama, ci pentru faptul ca nimeni dintre noi nu auzise ca se poate sa-ti faci un credit amanetandu-ti masina.

Amicul ne-a povestit ca intr-o seara era foarte suparat din cauza ca nu putea s-o ajute pe mama sa si navigand pe internet a dat fara sa vrea peste site-ul Inprumutcumasina.ro care l-a ajutat ulterior sa-si scape mama de un necaz mare.

Cand a intrat pe acest site si a citit despre ce e vorba, a simtit imediat ca a gasit solutia de a-si ajuta mama. Imediat a inceput sa completeze formularul online existent pe site. In scurt timp l-a cautat cineva ce l-a indrumat spre finalizarea creditului. O persoana are dreptul sa ia credit pana la 75 la suta din valoarea masinii. Comisionul este cel mai avantajos de pe piata. Compania ofera credite cu garantii auto prin procedura de amanetare si se adreseaza tuturor celor care  indeplinesc urmatoarele conditii: masina sa fie inmatriculata in Romania; masina sa fie in stare buna de functionare; nu mai vechi de 2000; taxa de mediu sa fie platita si nerecuperata este un avantaj atat la obtinerea creditului, cat si pentru valoarea totala a acestuia.

M-am bucurat mult pentru amicul meu ca a reusit pana la urma sa faca un credit si sa-si ajute mama. Stiu ca tine mult la parintii lui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *