In urma cu cateva saptamani am decis sa modific putin aspectul mediului din casa mea si, dupa cateva cautari pe cateva motoare de cautare, am gasit solutia. Fiind un mare fan Youtube, am descoperit un vlogger care isi redecorase camera cu o multime de lumini de toate culorile, acestea fiind: profil banda LED si banda LED.

Astfel, am inceput cautarile. Prima data, am incercat sa caut ce este mai ieftin si sa comand acest gen de LED-uri de pe site-urile de comert international sau din China. Fiind la un pas de a-mi goli cardul bancar pentru aceste artificii, am observat o multime de comentarii negative despre produsele respective. Majoritatea acestor comentarii erau negative din cauza faptului ca: produsele erau de proasta calitate si se stricau foarte repede, fie clientii asteptau foarte mult pentru livrarea acestora, fie nu le mai primeau deloc. In acel moment, trebuie sa recunosc ca m-am speriat putin. Mi-a fost teama ca nu o sa pot sa fac o astfel de achizitie fara riscuri, iar asta m-a facut sa renunt. In cele din urma, am gasit o solutie la fel de avantajoasa ca cea de pe site-urile chinezesti, dar cu riscuri zero. Aici vorbim despre un site 100% romanesc si acela este SavElectro. Pe langa timpul de livrare foart mica (fiind trimise la nivel national), magazinul ofera o gama larga de produse LED, de la cele RGB la cele monocromatice (personal, le prefer pe cele RGB), iar ceea ce nu poate realiza un site chinezesc este garantia. Cand am observat ca pot primi o garantie pentru produse, nu am mai stat pe ganduri.

Am achizitionat cateva role de benzi RGB, cu profiluri pentru acestea, si am inceput sa ma distrez. Pot spune ca am amplasat aceste benzi absolut oriunde, in spatele biroului, in spatele monitoarelor din toata casa, in baie si chiar si in masina. Pot spune ca sunt un client foarte multumit. Nu credeam ca vor fi atat de usor de amplasat. Dupa achizitionare, am realizat ca benzile LED si profilurile au un adeziv foarte puternic pentru a le amplasa oriunde. Telecomanda care actioneaza benzile LED are o rezistenta mult mai mare decat cele gasite pe alte site-uri si pe langa asta, distanta de actiune a acesteia este semnificativ mai mare. Daca este sa vorbim despre functiile telecomenzii, acestea nu au dat gres. Vorbim despre modurile de actiune pe care aceasta le ofera, cum ar fi: Flash, Strobe, Fade sau Smooth, fiecare avand anumite calitati. Aceste moduri pot fi schimbate dupa starea dumneavoastra de dispozitie. De exemplu: Modul Flash il puteti folosi atunci cand ascultati muzica sau gazduiti o petrecere nebuna. Modul Smooth puteti sa il aplicati atunci cand aveti o seara linistita si frumoasa.
Daca este sa ma intrebati pe mine, nu va sugerez sa folositi benzile LED fara protectia care inseamna profilurile benzilor. Sa va explic de ce sunt absolut necesare din punctul meu de vedere:

  1. In primul rand, acestea concentreaza lumina si aveti parte de un spectacol de lumini mult mai intens,
  2. In al doilea rand, ofera rezistenta sporita benzilor LED, cum ar fi zonele cu umiditate ridicata si acele medii cu mult praf.
    Pot sa spun ca asa imi petrec eu timpul acasa, in compania persoanelor iubite si a acestor lumini absolut incantatoare. Cand va veti hotari sa faceti o astfel de investite, credeti-ma pe cuvant, nu veti regreta absolut nimic.
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *