Pentru mine conteaza foarte mult sa am o relatii de prietenii sincere, prietenii sa aiba incredere ca se pot baza pe mine in orice situatie.

M-a bucurat faptul ca o prietena a inteles acest lucru si mi-a cerut ajutorul acum cateva zile. Ea lucreaza de acasa si zilele trecute i s-a intamplat ceva neplacut. Unu dintre picioarele scaunului de birou s-a rupt. Prietena mea poate sa lucreze doar la birou din cauza unor probleme de sanatate.

In urma cu trei zile m-a intrebat daca nu pot s-o ajut sa faca rost de un scaun de birou second hand, nu avea bani sa cumpere unu nou si m-a rugat sa nu insist sa ia unu nou.

Am inteles dorinta ei, i-am promis ca voi cauta scaune second hand cu preturi bune. Am un prieten care lucreaza in domeniu si am fost sigura ca el o sa-mi spuna unde gasesc scaune ieftine.

Amicul meu mi-a sugerat sa intru pe site-ul ? Scauneonline.ro unde se vinde scaune reconditionat la preturi foarte bune.

Pe site sunt o multime de oferte de scaune second hand, toate sunt scaune de birou moderne din care nu puteam sa spun ca imi place unu mai mult ca altul.

Am observat ca poti comanda de pe site online, telefonic sau prin e-mail. Transportul este gratuit daca cumperi produse peste 70 de lei si respecti cantitatea minima, adica cantitatea minima pentru fiecare tip de scaun – respectiv 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucatarie. Nu se acorda transport gratuit in zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc).

Cand i-am spus prietenei mele sa se uite pe site s-a bucurat foarte mult. Avea de ales un scaun din o multime de scaune cu preturi pe buzunarul ei. Mi-a multumit din tot sufletul ei ca am ajutat-o sa gasesc acest site.

Aseara am citit un articol interesant despre cum am putea cumpara mobilier de calitate la preturi foarte bune. Daca vreti mai multe detalii, cititi aici.

Si eu am fost fericita ca am avut posibilitatea s-o ajut. Tin mult la prietenia noastra. Sper ca pe viitor relatia dintre noi sa fie si mai stransa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *