Eu lucrez acasa. De curand a fost ziua mea de nastere. Cu o saptamana inainte sa sarbatorim imbatranirea mea cu inca un an, fratele meu imi da adresa unui site ce vinde scaune de birou ergonomice. In prima faza nu mi-am dat seama ce e cu aceasta adresa. Numai dupa ce m-a intrebat daca imi place vreun scaun birou piele de pe site, mi-am adus aminte ca cu ceva timp in urma mi-a promis ca de ziua mea imi va face cadou un scaun de birou modern.

Pe site erau o multime de oferte de scaune de birou, toate erau scaune de birou moderne din care nu puteam sa spun ca imi place unu mai mult ca altul.

Fratele mi-a spus sa studiez atent acele oferte cu scaune de birou si sa-l anunt apoi pe care doresc sa-l cumpar sa faca comanda pentru a venit coletul acasa pana la ziua mea.

Am observat ca poti comanda de pe site online, telefonic sau prin e-mail. Transportul este gratuit daca cumperi produse peste 70 de lei si respecti cantitatea minima, adica cantitatea minima pentru fiecare tip de scaun – respectiv 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucatarie. Nu se acorda transport gratuit in zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc).

Cu greu m-am hotarat ce scaun de birou piele as vrea sa cumpere fratele pentru ca pe acest site exista foarte multe scaune de birou puse la vanzare.

De ziua mea am avut scaunul acasa, puteam in sfarsit sa stau la birou mai comod si sa lucrez mai usor.

Zilele trecute am citit un articol foarte interesant despre cum iti organizezi biroul pentru ca a lucra mai productiv. Incerc si eu sa aplic ceea ce scrie in articol. Nu puteam s-o fac fara scaunul de birou piele primit cadou de la fratele meu.

Aceste scaune de birou moderne au schimbat viata in bine oamenilor care lucreaza la birouri, aceste scaune ii protejeaza mai mult sanatatea celor petrec ore in sir intr-un birou. Eu am simtit imediat diferenta acestor scaune de birou si scaunele utilizate pana acum.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *