Zilele astea mi-am cumparat un lucru foarte important. De cativa ani imi petrec timpul la birou stand pe scaun. Eu imi castig banii scriind pe calculator. De ceva timp am dureri mari de spate de la statul pe scaun.

Acum cateva saptamani o prietena mi-a dat o solutie pentru a-mi rezolva problema durerii de la spate, mi-a sfatuit sa caut oferte de scaune masaj. Dupa ce mi-a zis amica mea, mi-am adus ca cunosc pe cineva care are fotoliu masaj, e un prieten a lui fratele meu.

L-am rugat pe fratele sa-l sune sa-l intrebe de unde l-a luat. Nu a durat mult timp si m-a sunat prietenul lui frate-meu sa-mi spuna ca si-a luat scaun masaj pret de calitate de pe site-ul www.scauneonline.ro. Puteti sa cititi mai multe detalii aici.

Acest magazin online ofera clientilor posibilitatea sa-si cumpere scaune cu masaj de calitate direct de pe site online, telefonic la un numar afisat pe www.scauneonline.ro sau prin adresa de e-mail office (at) scauneonline.ro.

Firma ofera transport gratuit pentru toate comenzile de peste 70 lei (si daca se comanda cantitatea minima pentru fiecare tip de fotoliu masaj. Nu se acorda transport gratuit in zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc).

Comenzile trimise pana in ora 15 vor fi expediate in aceeasi zi, in limita stocului disponibil, urmand sa ajunga in 24 de ore la client, in cazul in care cumparatorul locuieste intr-un oras resedinta de judet, sau in 48 ore in caz contrar.

Acum trei zile mi-a sosit coletul cu scaunul cu masaj. De ieri stau la birou pe noul scaun, deja ma simt putin mai relaxata. E foarte placut sa ai parte de masaj in timp ce lucrezi din greu.

Sunt convinsa ca in scurt timp durerile mele de spate vor fi amintiri urate. Dar si starea mea generala va fi mult mai buna, oboseala mai putin prezenta, concentrarea mea la lucru va fi mai mare.

Stiu toate astea de la prietenul lui frate-meu. Atunci cand m-a sunat mi-a zis ca si el avea dureri de spate mari de la statul la birou. Scaunul cu masaj l-a vindecat de aceste dureri. Scaunul i-a schimbat viata pentru totdeauna. Nu toata lumea crede acest lucru pana nu-si cumpara fotoliu masaj de calitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *