Zilele astea am petrecut mai mult timp pe internet. Acum cateva luni a venit in vizita la mine o matusa care locuieste in Italia. Ea e o persoana careia ii place sa aiba un stil de viata sanatos. De multi ani se hraneste cu produse naturiste. Mereu spune ca nu mai are probleme de sanatate de cand consuma alimente mai speciale.
Cand a venit in vizita la mine mi-a adus sare de Himalaya. M-a facut sa-i promit ca o voi consuma in locul sarii normale pentru ca e o sare cu numeroase beneficii extraordinare pentru sanatate. Contine 84 de minerale si oligoelemente care se regasesc si in organismul uman, cum ar fi: calciu, carbon, clor, cobalt, crom, cupru, beriliu, bor, fier, fluor, fosfor, magneziu, mangan, siliciu, sodiu, sulf, zinc.
Este mai mult decat o simpla sare, deoarece are efecte curative, revigorante si ofera energie. Oxidul de fier este cel care ii da culoarea roz.
Sarea de Himalaya mentine hidratarea organismului si asigura un ph optim. Continutul de calciu intareste sistemul muscular si previne osteoporoza, Aceasta sare este antihistaminica,reduce semnele imbatranirii, normalizeaza tensiunea arteriala, detoxifica si energizeaza organismul.
Mi-am tinut promisiunea fata de matusa. Am inceput sa consum sarea de Himalaya in locul celei normale. Trebuie sa recunosc ca nu am crezut ca aceasta sare e mai deosebita decat cealalta, dar cu cat a trecut timpul m-am convins ca nu e asa.
De cand consum sare de Himalaya ma simt mult mai bine, dimineata ma trezesc plina de energie, se vede ca organismul e mult mai hidratat dupa felul cum arata pielea fetii mele. Inainte sa folosesc in alimentatie sare de Himalaya aveam un ten foarte uscat, acum nu mai e asa.
Ca printr-o minune parintilor li s-a reglat tensiunea arteriala, se simt si ei mult mai bine consumand sare de Himalaya.
De cateva zile ni s-a terminat sarea adusa de matusa si trebuia sa caut sa cumpar. Tocmai din acest motiv am spus ca am petrecut mai mult timp pe internet. A durat ceva timp pana an gasit un site ce are la vanzare sare de Himalaya de calitate. Tot matusa m-a sfatuit sa cumpar sare de pe site-ul Biosano.ro pentru ca e buna si e la un pret foarte bun.
N-as fi crezut niciodata ca o sa ajung sa consum sare de Himalaya, dar nu-mi pare rau. E un aliment minune pe care va sfatuiesc sa-l incercati si voi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *