In randurile ce urmeaza o sa va vorbesc despre saboti si papuci medicinali pentru ca timp de cateva zile inaintea Craciunului am cautat site-uri ce vinde asa ceva pentru a-i cumpara unei nepoate ce este studenta la medicina si face practica in spitale.

O prietena m-a ajutat sa gasesc un site ce are la vanzare saboti medicali si papuci medicali la un pret foarte bun. Cand am intrat pe site am simtit o usurare ca in sfarsit am gasit ceea ce imi trebuia pentru nepoata mea la preturi mici.

Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente protectie. Produsele se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate.Comenzile pentru echipamente de productie se pot cumpara direct online. Firma are deasemenea un catalog in sistemul de licitatii electronice SEAP.

Pe site exista si numeroase promotii la diferite produse. Pe mine m-a convins sa-i iau nepoatei saboti medicinali, dar si papuci medicinali de care o sa aiba nevoie la practica.

Trebuie sa recunosc ca mi-a fost putina teama ca n-o sa fie multumita de cadoul meu pentru ca e o persoana pretentioasa si mereu doreste sa cumpere ce e mai bun pe lumea asta, lucruri de calitate foarte buna si cum i-am promis ca eu ii iau saboti medicinali si papuci medicinali de calitate, imi era frica ca nu ii va placea.

Mi-a fost degeaba teama pentru ca nepoata mea a fost super incantata de darul meu. Auzise de echipamentele de protectie Dispotrading, stia ca sunt de calitate. Mi-a multumit pentru cadou. Sincer, eu am fost usurata ca i-a placut. Ma rog sa faca treaba buna cu ei in spitale.

Sunt convinsa ca va ajunge un bun medic, e o fata desteapta care a fost de mica pasionata de stiintele exacte. Nu am vazut o persoana mai fericita atunci cand a reusit sa intre la facultatea de medicina printre primii.

Va doresc un An Nou fericit! La multi ani!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *