Ieri am avut parte de o surpriza placuta. O verisoara care a intrat anul asta la facultate a venit la mine in vizita asa cum mi-a promis atunci cand am ajutat-o sa-si cumpere o rochie pentru balul bobocilor.

E o fata inteligenta, cuminte, timida, nu a vrut sa mearga la balul bobocilor. Eu am insistat foarte mult sa participe pentru ca anii astia nu se vor mai intorc niciodata si e pacat sa-i piezi.

I-am cautat rochii de bal. Stiu ce ii se potriveste, o cunosc foarte bine de mica si mereu am ajutat-o cu sfaturi. In clasa a opta tot eu i-am luat rochie de bal care i-a placut foarte mult.

I-am gasit ceea ce ii trebuia pe un site care are rochii de banchet sau de bal de toate felurile foarte frumoase. Mie una mi-a placut ce au la vanzare.

Cei de la Inpuff ofera clientilor Articolele vestimentare livrate direct din stocul firmei. Astfel, clientul are garantia ca va primi hainele exact asa cum le vede pe site. Daca cineva nu e multumit de ceea ce a luat, le poate schimba indiferent de motiv in termen de 14 zile, cu orice produs doreste sau isi ia banii inapoi. Livrarea este gratuita produselor noi comandate. Livrarea in Romania se face in 24 de ore. Se poate cumpara si din tarile UE. Daca clientul isi face cont pe site, orice produs cumparat are reducere de trei la suta.

I-am luat verisoarei mele o rochie de bal superba care a ajutat-o sa iasa regina balului asa cum i-am zis ca se va intampla. Arata atat de frumoasa imbracata in aceasta rochie. Am fost fericita ca am putut s-o conving sa participe la bal, Va fi o amintire de neuitat peste ani pentru ea, dar si pentru mine.

img_0545

 

Cei de la Inpuff au si un blog cu articole foarte interesante. Pe acest blog am citit un articol care mi-a placut despre sfaturi utile pentru fete tinere cum e si verisoara mea despre cum se imbrace la balul bobocilor.

Mi-as fi dorit si eu sa fiu eleva sau studenta pe vremurile astea in care ai posibilitatea sa-ti cumperi ceea ce ti se potriveste, sa citesti despre aceste lucruri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *