Zilele astea caut oferte Revelion Romania 2016-2017. Imi doresc foarte mult sa petrec Anul Nou intr-un loc frumos din tara.
Tot anul am muncit ca nebuna. De sarbatori am vacanta, Craciunul petrec cu familia. Am zis ca Revelionul nu-l mai fac in centru orasului alaturi de prieteni, imi doresc ceva mai deosebit. Am vorbit cu prietenul meu despre asta si a fost de acord cu mine. Am stabilit ca voi cauta pe internet oferte cu Revelion Romania 2016-2017.
Acum cateva zile un prieten mi-a sugerat sa ma uit pe site-ul www.tui-travelcenter.ro. Amicul m-a asigurat ca pe acest site voi gasi oferte revelion Romania la cele mai bune preturi.


In 2011 Grupul Eurolines a adus pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel PLIC care opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati.
La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la peste 19 miliarde de euro.
Grupul Eurolines are o retea de agentii de turism care siguranta serviciilor turistice si personalizarea vacantei sunt o prioritate. Se ofera consultanta de calitate clientilor prin oferirea celei mai largi palete de destinatia si hoteluri in exclusivitate si prin garantarea unei vacante in adevaratul sens al cuvantului.
Ceea ce am vazut pe site despre Revelion Romania m-a convins ca am gasit solutia perfecta pentru avea un An Nou de poveste alaturi de iubitul meu.
Sunt o multime de oferte avantajoase, nu stiu ce optiune sa aleg. Sunt destinatii precum: Baile Felix, Sinaia, Delta Dunarii, sau Poiana Brasov. Mie mi-ar placea sa merg la Felix sa am ocazia sa inot putin, dar imi place si sa schiez la munte. E greu de ales.
Azi urmeaza sa decid impreuna cu iubitul meu care va fi destinatia noastra pentru Revelion Romania 2016-2017.
Abia astept sa iau vacanta de la munca si sa fiu alaturi de cei dragi mie. O sa mananc bunatati facute de mama, va fi veni si Mosul. Sarbatori fericite la toata lumea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *