Azi o sa va spun de ce am fost nevoita sa cumpar pavaje si pavele. Acum trei ani din pacate mi-a murit si bunica din partea lui tata. Dorinta bunicii a fost ca eu sa mostenesc casa si pamantul pe care il avea. Stia ca ador acea casa si imi doresc sa locuiesc acolo. Cele mai frumoase clipe din copilaria mea la tara le-am petrecut alaturi de bunici .

Cand s-a imbolnavit nu am ezitat niciun moment sa ma  duc sa stau alaturi de ea si s-o ingrijesc cat pot eu de bine. Atunci am simtit ca mi-e destinat sa-mi traiesc viata la tara, eram la fel de fericita ca si in copilarie.

Dupa ce bunica n-a mai fost, am inceput sa renovez casa, dar din cauza lipsei banilor, tot ce am dorit sa fac, s-a facut incet. Abia anul  asta am reusit sa termin pana acum in mare ce mi-am propus. Mai am de facut curtea. Casa arata atat de frumoasa si nu suport sa vad ce teren accidental este in curte, oricand sa cad stramb si sa patesc ceva.

Acum e momentul sa scap si de aceasta problema pana mai e timp frumos. O verisoara m-a sfatuit sa caut pe internet fabrica de pavele Pavconsult pentru ca aceasta firma are cele bune oferte si cele mai bune produse. Este solutia cea mai buna pentru a pava curtea. Exista multitudine de culori, texturi si la o gama larga de preturi pentru toate buzunarele Se poate alege dintr-o multitudine de produse creeate pentru a satisface si cele mai exigente gusturi in materie de decoratiuni de exterior.Pavele speciale personalizate . Este posisibil sa existe discutii constructive cu expertii companiei noastre pentru a determina ce produse se potriveste. Tipurile de pavele decorative: pavele coada dubla topor, pavaje decorative, pavele piscot, pavele eco natura.

timthumb (1)timthumb (3)

timthumb

 

 

Nu mi-am inchipuit ca exista atatea tipuri de pavele, inca nu m-am putut hotarat ce model se potriveste mai mult in curtea casei bunicii mele. Am citit si acest articol pe internet foarte interesant. Sper ca in cateva zile sa ma hotaresc ce pavele sa cumpar pentru a ma linisti si a terminarenovarile la casa bunicii.

Familia inca nu stie  nimic de planurile mele. Nu vreau sa ma streseze cu intrebarile si comentarile lor stupide. Si asa nu inteleg de ce am lasat totul si m-am mutat la tara. Toti spun ca mi-am stricat viitorul. Nu au puterea de a intelege ca eu acolo in casa bunicii ma simt fericita si imi place sa fac agricultura. Cred ca incet incet vor vedea cat de bine imi merge si se vor bucura pentru mine

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *