Imediat ia sfarsit anul si eu am ramas datoare cu un articol fata de SuperBlog. Nu vreau sa incep anul 2015 cu aceasta datorie, cea mai tare competitie al bloggerilor nu merita asta.

10647213_736429359774519_8258461212836428106_n

Participarea mea la SuperBlog a fost o noua provocare in viata mea. Stiam ca e competitie grea care are la start cei mai buni bloggeri din tara. Am fost curioasa sa aflu daca pot sa tin pasul si sa vad daca ceea ce scriu e apreciat sau nu. Sa nu va inchinuiti ca SuperBlog a insemnat pentru mine o povara. E adevarat ca mereu a trebuit sa-mi planific timpul in asa fel incat sa pot termina articolele la termen, dar in acelasi timp eu ador sa incerc sa scriu cat mai bine, sa-mi depasesc propriile limitele.

De mica tot asta fac, am luptat sa ma descurc singura la scoala. Cele mai realizari mari din viata mea au fost examenele luate la scoala fara niciun ajutor.. Mama a avut incredere in mine, m-a sprijinit mereu moral si.s-a luptat cu sistemul sa ma primeasca intr-o scoala normala.

Cred ca Gala SuperBlog a fost unu din momentele cand mama a simtit ca toate sacrificiile facute pentru mine nu au fost in zadar. M-am bucurat mult ca am avut onoarea sa particip la Gala SuperBlog. Nu as fi putut ajunge fara ajutorul dat de firma Autonom care ne-a dat bloggerilor din Brasov o masina minunata cu care am ajuns cu bine la Sraja, un loc minunat din aceasta tara.

10877809_740018172741454_972597649_n

 

Calatoria pana la Straja a fost una foarte placuta datorita atmosferei create de ceilalti bloggeri din masina, am ras mult, m-am simtit foarte bine. Cand am ajuns la Sraja am dat putin de greu pentru ca alunecam. Fara ajutorul Dianei Gavrila si al prietenului ei Raul nu stiu cum ajungeam la Vila Alpin. Si pe mama a ajutat-o Madalina Rodocea . Le multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat, le doresc o viata frumoasa plina cu realizari.

La Vila Alpin am avut inca o problema cu scarile, prea inalte si inguste pentru mine. Ii multumesc si Cristinei Lincu si sotului ei pentru ajutorul acordat. Le doresc si lor sa aiba o viata minunata alaturi de copiii lor.

In sfarsit am avut ocazia s-o cunosc pe Alina Gheorghe, o fata care gandeste doar pozitiv si isi doreste mereu sa ajunga la perfectiune. Ii multumesc Alinei pentru poza facuta. Ii multumesc Madalinei Maria Iancu pentru articol scris si tuturor care ati vorbit frumos despre mine. Ma bucur ca am reusit si eu s-o cunosc pe Claudia Patrascu personal, e la fel de amabila asa cum e si pe net.

Vreau sa stie toata lumea ca eu ma consider o persoana ca toti ceilalti si niciodata nu am simtit ca ceea ce fac e nu stiu ce minune. Dumnezeu mi-a dat harul asta de a scrie si trebuie sa profit de ocazie sa scriu cat de mult pot. In curand o sa aveti o surpriza de la mine.

La sfarsit de an va doresc sa aveti un An Nou fericit cu multe realizari si multa sanatate! La multi ani!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *