Nevoia de rafturi paleti a crescut in ultima perioada, cererea fiind din ce in ce mai mare. Store Expert.ro, magazin de top in Romania abia onoreaza comenzile la aceste tipuri de rafturi datorita urmatoarelor motive :
-in pretul produselor intra si o serie de servicii importante : proiectarea, transportul, montarea si inspectiile periodice
-au capacitatea de a stoca o cantitate imensa de produse prin economisirea spatiului si extinderea depozitarii pe verticala
-sunt ajustabile in cazul in care planul de productie se modifica si demontabile si reutilizabile, daca locatia se muta.

Clientii trebuie sa fie preveniti si sa nu mearga pe improvizatii sau sa cumpere de la surse indoielnice findca sistemul complex cuprinde o serie de elemente cum ar fi : cadrele, traversele, respectiv elementele necesare de statica ?i rigidizare.

Cadrul sistemului de rafturi cu cele doua stative ale sale sunt construite din cele mai rezistente materiale si respectandu-se normele de fabricatie pentru a nu pune in pericol nici oamenii care lucreaza in vecinatatea lor, nici marfurile. Talpa sau soclul asigura stabilitatea, de aceea sunt necesare inspectii periodice ale starii sistemului.

Stalpii de sustinere ai sistemului sunt vopsiti in albastru, iar restul elementelor zincate.
Chiar si descrierea sistemului este complicata, cu atat mai mult fabricarea tuturor pieselor si montarea lor cu responsabilitate.

Cererile la aceste tipuri de rafturi au crescut considerabil fiindca in depozite mici, marfa este asezata pe verticala si nici produsele fragile nu se deterioreaza datorita sistemului inteligent de stocare.

Acolo unde se gasesc rafturi paleti, sistem complicat si foarte utilizat, gasiti cu siguranta tot felul de rafturi si posibilitati de amenajare pentru depozitare.

Daca aveti rafturi paleti, sa le intretineti cu grija solicitand ajutorul specialistilor, daca aveti nevoie de rafturi paleti, comandati-le pe Store Expert.ro si veti avea cea mai placuta experienta de colaborare !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *