De curand a fost ziua iubitului meu. Imi doream foarte mult sa-i fac o surpriza frumoasa. E prima aniversare a lui care o petrecem impreuna si vroiam sa fie ceva de neuitat. Dumnezeu m-a ajutat sa gasesc un site cu cadouri pentru el foarte speciale. M-am bucurat asa mult cand o prietena mi-a sugerat sa vizitez site-ul Complice.ro care iti ofera posibilitatea sa le faci celor dragi tie o mare surpriza sau poti sa ajuti o persoana iubita sa-ti indeplineasca un mare vis.
Consultantii site-ului Complice.ro pot avea numeroase idei cu care sa te ajute sa surprinzi persoana iubita in cel mai frumos mod cu putinta. Ei deveni complicii tai pregatind in cel mai mic detaliu cadoul potrivit si folosind orice informatie disponibila despre persoana pe care iti doresti sa o surprinzi.
Pe site sunt prezentate mai multe posibilitati de a face un cadou de neuitat pentru cineva drag: cadouri culinare,culturale, evenimente organizate, adresate ma multor categorii de oameni: cadou pentru el, cadouri pentru ei si cadouri pentru copii. Poate fi: o cina in doi intr-un loc extravagant, povesti magice, degustari private pline de rafinament si experiente VIP sau acces la sportivi de top si la specialist in materie de stil, fotografie si make-up.
Acest site era tot ce imi trebuia pentru a-i face o surpriza de neuitat iubitului de ziua lui de nastere. Mi-a fost greu sa ma decid ce i-ar place mai mult. Consultantii site-ului Complice m-au ajutat sa iau hotararea potrivita pentru un cadou pentru el minunat.
Dilema mea a fost ca nu am stiut ce sa alerg intre o plimbare cu elicopterul deasupra capitaliei si un curs de parasutism si un salt cu parasuta de la 4000 de m si o experienta de neuitat intr-o casa misterioasa impreuna cu o scrisoare personalizata, ambalata eleganta. Cei de la Complice.ro m-a convins ca daca iubitului meu ii plac sporturile extreme, cel mai potrivit cadou pentru el este cel cu cursul cu parasutism.

IMG_2503
Am avut emotii mari pana la aniversarea iubitului meu cand i-am facut surpriza frumoasa. A fost tare socat cand a aflat ce i-am pregatit impreuna cu cei la Complice.ro A fost tare fericit cand a facut saltul cu parasuta. In mod singur a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit in viata lui.

pizap.com14495764154001
Ma bucur ca am putut sa-i produc o asemenea bucurie. Va fi o amintire de neutra pentru ani.Asa cum scrie pe wikipedia, e  important sa daruiesti celor dragi cadouri in semn de prietenie

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *