Saptamana trecuta am primit o veste bomba de la nasa mea ce lucreaza de multi ani in Italia. Acum cateva zile m-a sunat la telefon sa ma roage sa-i cumpar un apartament pentru ca vrea sa revina sa locuiasca in tara. De atunci tot m-am interesat de apartamente de vanzare. Aseara mama mi-a zis ca a gasit ea un site cu apartamente de vanzare 3 camere Brasov.

04
Am notat adresa site-ului gasit de mama, am intrat pe internet sa vizitez ofertele existente pentru apartamentele 3 camere de vanzare pe http://www.isaran.ro. Dupa ce am studiat ce ofera cei de la Isaran.ro, mi-am dat seama ca apartamentele 3 camere puse la vanzare pe acest site este ceea ce isi doreste nasa mea. Ansamblu de apartamente are o conexiune foarte usoara cu toate punctele de interes ale orasului, prin cele doua statii de autobuz situate chiar in fata complexului. Datorita amplasarii, accesul este facil si pentru deplasarea auto catre oricare dintre iesirile din oras. Complexul Isaran se afla la 2 minute de mers pe jos de cel mai mare centru comercial al Brasovului, Coresi Shopping Resort.
Mi s-a parut interesant faptul ca acest ansamblu de apartamente 3 camere de vanzare are parcare subterana si supraterana, zona verde cu alei cu bancute, spatii verzi si fantani arteziene. Complexul va fi dotat si cu: receptii, ascensoare si videointerfoane. Apartamentele sunt dotate cu balcoane inchise, terase deschise, usa exterioara, usi interioare, faianta, gresie, parchet etc.

03
Cei de la Isaran ii ofera clientului consultanta gratuita, il ajuta sa aleaga banca ce i se potriveste cel mai bine, daca acesta doreste sa achite apartamentul cu un credit. Totodata Isaran ofera acelasi pret clientului indiferent de optiunea aleasa pentru cumpararea locuinte: plata in transe, credit ipotecar sau programul Prima Casa.
Dupa parerea mea ceea ce ofera Isaran este tot ce ce isi poate dori o persoana care vrea o locuinta. Asta i-am si nasei mele. A fost tare fericita cand a aflat ca i-am gasit apartament 3 camere Brasov.
Acum urmeaza sa vina in tara sa ia legatura cu cei de la Isaran sa vorbeasca despre cumpararea unui apartament din ansamblu construit.
Sper sa-i mearga bine nasei mele in Brasov. Sa duca o viata buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *